Nové DVD písničkářky Míši Růžičkové pokřtily Martina Gavriely, Kate Matl, Regina Řandová, Markéta Muzikářová a Kristýna Janáčková

Předvánoční a vánoční období si užívají zejména děti, a právě toto období si zvolila pro křest svého nového DVD písničkářka, textařka a skladatelka Míša Růžičková, jenž se věnuje tvorbě pro kluky a holky bezmála dvacet let.

Do kavárny Václava Posířila Café & Bar Stromovka Collection dorazila celá řada maminek s dětmi, aby se staly kmotrami DVD s názvem Cvičíme s Míšou 9 – Veselé písničky pro nejmenší: Dobrodružství s mořskou vílou Lili. A jak je vidět na fotografiích, Míša Růžičková oblékla i tematický outfit. „Jaké skladby dám na nové DVD, to nikdy nevím přesně. Když složím písničku, tak si pak řeknu, tohle by mohlo rozvinout nějakou část dětské motoriky nebo vytvořím logopedickou písničku. Takže je to různé. Pak skladby s dětmi natáčíme a jedenkrát za dva roky vzniká DVD. Ale samozřejmě jsem i na YTB, mám 333 000 odběratelů, takže mám chuť stále tvořit nové a nové skladby,“ přiblížila svoji tvorbu Míša Růžičková.

Jako kmotry si dětská písničkářka vybrala Kate Matl, Reginu Řandovou, Markétu Muzikářovou, Kristýnu Janáčkovou a Martinu Gavriely, která je Míšinou fanynkou. „Lee už je větší, takže ovládá YTB a poslední dobou si pouští spíše hudbu svého táty a Troublegang, s kterým Marcus hraje. Ale na Míše Růžičkové vyrostl, a to hlavně na písničce Popeláři. To u nás běželo skoro nonstop. Takže si myslím, že ta milionová zhlédnutí, která její písničky mají, jsou i naší zásluhou. Když přišlo pozvání od Míši, tak mě to strašně potěšilo, jsme skalní fanoušci,“ upřesnila se smíchem Gavriely.

Exit mobile version