Na adventním koncertě Time for help zazpívali Bára Mottlová, Andrea Kalivodová, Petr Kutheil a další

V kostele sv. Ludmily v Praze na Chvalech se konal adventní koncert Time for help, který podpořily špičky české hudební scény. „Tento adventní koncert jsme si nadělili jako dárek k prvnímu výročí založení Time for help. Moc děkuji všem, kteří nás podporují. Ať už umělci bez nároku na honorář nebo diváci, kteří si koupili vstupenky a přispěli do kasičky,“ svěřil se předseda správní rady nadačního fondu Time for help Václav Posířil.

Vánoce jsou časem, který doslova vybízí k vzájemné pomoci, podpoře a laskavosti. Bára Mottlová, Andrea Kalivodová, Petr Kutheil, Andrea Holá, Elis Ochmanová, Klára Kolomazníková a další patří k těm známým osobnostem, které mají srdce na správném místě, pomáhají pravidelně a rozhodly se vystoupit i na adventním koncertě Time for help.

Setkání zahájil svým požehnáním Dr. Vojtěch Eliáš, administrátor římskokatolické farnosti u kostela sv. Ludmily Praha – Chvaly a kanovník Metropolitní kapituly u sv. Víta v Praze. Celým programem provázela moderátorka Štěpánka Duchková. Hvězdní hosté přispěli nejen svým hlasem a talentem, ale podělili se i o své vánoční plány.

„Já nechává přípravy na Vánoce na poslední chvíli, protože mám hodně koncertů a práce, za což jsem samozřejmě rád. Ale už mám dárky pro svoje rodiče a určitě přípravy nezanedbám,“ svěřil Kutheil. Podobně je na tom i muzikálová zpěvačka Andrea Holá, která je milovnicí Vánoc, ale přípravy kvůli práci moc nestíhá.

Závěrečná slova pronesl manažer projektu Time for help Jiří Běla: „Máme za sebou první rok fungování. Jsme moc rádi, že se nám letos podařilo uspořádat tento adventní koncert, jehož výtěžek věnujeme domova pro seniory na Praze 11. Pro příští rok máme v plánu realizaci několika zajímavých projektů. Pevně věříme, že se v kostele sv. Ludmily na Chvalech opět za rok setkáme a budeme se moct pochlubit našimi úspěchy.“ 

(Foto: KF Production)

Exit mobile version