Lednový večírek magazínu Playboy oslavil ženskou krásu

V rámci večera bylo pokřtěno vydání s Playmate Marií Langerovou na obálce.

Prostor Empire Hall v centru Prahy se proměnil v Playboy Secret Lounge – Special Edition, kde se konal večírek oslavující ženskou krásu v tom nejlepším možném smyslu. Přítomné hosty vítali nejen Playboy zajíčci, ale i moderátor Roman Šebrle.

Setkání odstartovalo křtem lednového Playboye, na jehož obálce jako novodobá Afrodita zrozená z mořské pěny pózuje Playmate Marie Langerová. Focení pod taktovkou fotografa Petra Mihleho probíhalo v exotice, a to na místech, odkud starověká řecká bohyně sexuality, plodnosti, krásy a lásky pochází. „Focení na Kypru překonalo mé představy. Naprosto jsem si tento ostrov zamilovala. A určitě se budu vracet znovu a znovu. Ty magické východy a západy slunce stojí za to. Stejně tak i pláže a průzračně čisté moře,“ zavzpomínala Marie.

Hvězdným kmotrem se stal český profesionální bojovník smíšených bojových umění David „Pink Panther“ Kozma, který se chopil šampaňského a výtisk magazínu důkladně polil. Playmate Marie Langerová se v krásných zlatých šatech prakticky koupala v záplavě blesků fotoaparátů.

Večer věnovaný ženské kráse dále nabídl módní přehlídku ve stylu moderní Afrodity, na které modely předvedly například Zuzana Jandová, Mirka Pikolová, Denisa Gudelj a další krásky, které doprovodil hudebník Yael. Program nabídl i vystoupení českého rappera Marpa či vzrušující burlesky. Za mixážní pult se postavily Andrea Pomeje nebo DJ Lucca.

Noblesní akci si nenechala ujít celá řada hostů. Pozvání přijali například Osmany Laffita, Beata Rajska, Klára Vavrušková, Jan Kopečný, Miro Šmajda, Sharlota s manželem, Mishala Orth, Sonia Edde, Láďa Hruška, David Kremeň, Denisa Pfauserová, Anife Vyskočilová, Raego, Naomi Adachi, dvojčata Sam Kručay a Daniel Kručay, Daniel Štrauch a mnozí další.

Jak to v Playboy Secret Lounge – Special Edition vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version