Milada Karasová a Andrea Tögel Kalivodová se prošly na mole během představení nové autorské kolekce Natali Ruden ALCHYMIE

Koncem ledna se v prostorách Pražského hradu, v Rothmayerově sále, konala akce plná krásy, noblesy a elegance. Módní návrhářka Natali Ruden zde představila svoji novou autorskou kolekci ALCHYMIE.

Moderátorem večera se stal herec, dabér a oblíbený pohádkový princ Jan Čenský, který módní přehlídku přiblížil. Kolekce ALCHYMIE je vytvořena z nadčasových materiálů a obsahuje vysoký podíl ruční práce. Autorka se nechala inspirovat tajemnem alchymie a zvláštnostmi dnešní doby, ve které žijeme. Natali Ruden nepodceňuje při přípravách ani ten nejmenší detail a nové materiály a látky osobně nakupuje na veletrhu látek v Paříži. Navíc pracuje na tom, aby se k nám dostaly nové technologie zpracování a designu.

Nové modely na mole s bílým kobercem předvedly nejen profesionálky, jako jsou Jesika Nicola Holasová, Tereza Jelínková, Nela Slivková, Elen Kejdová, Barbora Babušková či Lucie Neknězová, ale i dvě vzácné dámy. Nabídku předvádět šaty od Natali Ruden přijaly legenda českého modelingu a hledačka talentů v tomto oboru Milada Karasová a česká operní pěvkyně Andrea Tögel Kalivodová.

Jak to na módní přehlídce vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version