Jitka Asterová, Linda Finková či Petr Jákl si připili collagenovým drinkem a objevovali tajemství anti-aging péče

Majitel kavárny Café & Bar Stromovka Collection Václav Posířil se rozhodl rozšířit nabídku své kavárny o speciální collagenový drink. Při této příležitosti uspořádal collagen párty, kde se nejen podával dobrý drink prospěšný pro krásu, ale došlo také na představení aktuálních trendů v péči o pleť.

„Collagen užívám denně už několik měsíců a myslím, že je na mně vidět, že jsem značně omládl,“ zahájil akci s humorem sobě vlastním Václav Posířil, a dokonce šel tzv. s kůží na trh. Během setkání nejel popíjel collagenový drink, ale nechal se i hýčkat produkty z řad anti-aging péče.

Pozvání na akci, která vznikla ve spolupráci s dodavatelem collagenu Ageport, přijala celá řada známých tváří, a to jak mužů, tak žen. Nejvíce všechny přítomné bezesporu překvapil Petr Vojnar, který se svěřil, že collagen užívá již mnoho let. Začal dokonce v době, než nastal jeho boom. „Já se o svoji pleť starám tak, že užívám collagen a chodím pravidelně na čištění. Nepoužívám žádné krémy, protože nesnesu nic namazaného na obličeji, ale collagen užívám už dlouhé roky a myslím si, že jeho účinek na vše, co souvisí s kůží, tedy nejen obličej, ale i nehty a vlasy, je jednoznačně pozitivní,“ vysvětlil moderátor, který jako by nestárl.

Podobně na tom je i Jitka Asterová: „Užívám každé ráno drink, který má blahodárný vliv na buněčnou strukturu pleti. A tento collagenový drink, který tady dnes pijeme mi velmi chutná, a to i bez prosseca, takže se moc těším, až ho vyzkouším.“ Herečka a moderátorka večer zakončila opravdu parádně, protože v tombole vyhrála voucher na anti-agingové ošetření pleti.

Chybět nesměla ani hudební vystoupení. Heidi Janků tematicky zazpívala píseň Když se načančám a Linda Finková ji doplnila songem Teď královnou jsem já. Ochutnat collagenové drinky přišli i herečka Vendula Křížová, muzikálová hvězda Elis Ochmanová, zpěvák Marian Vojtko s přítelkyní, filmový producent a režisér Petr Jákl, houslistka Markéta Muzikářová, operní diva Andrea Kalivodová, bubeník Tokhi s přítelkyní či herečka Kristýna Janáčková.

Akcí provázela moderátorka Štěpánka Duchková, která se před párty svěřila do rukou známé vizážistky Lucie Uxové a měla tak možnost před líčením vyzkoušet také jedinečnou anti-agingovou péči. Jak to na collagen párty vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version