Alena Doláková, Taťána Kuchařová či Dagmar Havlová podpořily charitativní bazárek Nadačního fondu Propolis 33

Ve Vnitrobloku se konal historicky první charitativní bazárek Nadačního fondu Propolis 33, který pořádala jeho zakladatelka Lilia Khousnoutdinova. Na věšácích a policích čekaly na zákazníky, a především zákaznice opravdu jedinečné kousky, protože vybírat mohli z oblečení a doplňků od předních českých návrhářů a z šatníků známých osobností.

Nejen svojí přítomností, ale i darovanými položkami bazárek podpořily ambasadorky Nadačního fondu Propolis 33, zpěvačka Olga Lounová a herečka Alena Doláková, spisovatelka Barbara Nesvadbová, Miss World 2006 a zakladatelka Nadace Krása pomoci Taťána Kuchařová, první dáma a zakladatelka Nadace VIZE97 Dagmar Havlová či frontmanka ženské kapely Vesna Patricie Kaňok. Z módních návrhářů se o své modely z autorských kolekcí podělili Hermine Khalaf Pogosyan, Lenka Mulabegovič, která tvoří pod značkou Mi fashion label, Kateřina Geislerová, Liběna Rochová, Šárka Strnadová, Tatiana Kovaříková, Jiří Kalfar či Beata Rajská.

„Oblečení nám opravdu mizelo před očima, takže jsme museli v polovině akce doplňovat. Moje skříně se opravdu provětraly. Mám velkou radost, jak úspěšný bazárek byl,“ svěřila se Lilia Khousnoutdinova, kterou přišel podpořit i její partner Karel Janeček.

S taškou s nákupem z Vnitrobloku odcházela i herečka Alena Doláková. „Koupila jsem si mikinu Moje tělo, moje volba, a přispěla tak na Nadační fond Propolis 33, jenž například pomáhá ženám, co jsou v azylovém domě, nebo také podporuje iniciativy umělecké. Je mi ctí být ambasadorkou této úžasné nadace. Akce byla smysluplná a zábavná,“ pochválila bazárek Doláková. Slovy chvály nešetřila ani Taťána Kuchařová: „Líbí se mi, co Lili dělá pro ženy, a jakou revoluci se snaží dělat v porodnictví. Fandím tomu. Holky se mají podporovat a držet spolu. Tak by to mělo platit jak v osobním životě, tak i v tom profesním.“

Nejen průběh a účast na charitativním bazárku, ale i samotný závěr organizátory opravdu potěšil. Lilia Khousnoutdinova s radostí oznámila, že akce vynesla 150 tisíc korun a dodala: „Určitě neděláme bazárek naposledy!“

Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version