Martina Preissová se stala kmotrou krému Ampulite. Představení jarních kosmetických novinek BeautySense si nenechaly ujít další známé osobnosti

„Zavřete oči a představte si, že sedíte na pláži, nohy se dotýkají horkého písku a nasloucháte písni moře. Sluneční paprsky vás jemně hladí po tváři a vzduchem se nese vůně právě rozkvetlé květiny tiaré. Květinovou vůni doplňuje jasmín se svým plným, smyslným aroma a celou energizující vlnu uzavírá podmanivá vůně květu frandžipánie. Taková je nová 100% přírodní řada Thalisens – nejkrásnější letní den naplněný sluncem, kdy vše, co může, kvete naplno a vy se nacházíte uprostřed sladkého nicnedělání,“ těmito slovy představila kosmetickou novinku a naladila všechny přítomné ženy na jarní beauty odpoledne s názvem Ženy pro ženy majitelka BeautySense Pavlína Kučerová.

Vedle mořské kosmetiky pocházející z Bretaně pyšnící se více než sedmadvacetiletou tradicí se všechny přítomné dámy, a to jak z řad profesionálek, tak známých žen, mohly seznámit i s ošetřením rtů s Micro-retinolem přírodní značky Pevonia.

Herečka Martina Preissová měla tu čest, jako první okusit novinku značky Biofor, která je úplně nová v portfoliu BeautySesense. Jedná se o řadu produktů založených na inovativním terapeutickém přístupu, který umožňuje kožním terapeutům poskytovat personalizované ošetření pleti. Je váš cíl omlazení pleti, zklidnění pleti, zvýšení vlhkosti pleti, výživa suché pleti nebo ochrana před volnými radiály? Preissová si tuto novinku nejen na vlastní kůži vyzkoušela, ale stala se i kmotrou Ampulite krému této izraelské značky.

„O pleť pečuji pravidelně. Naučila jsem se o pleť starat nejenom večer, když jdu spát, ale i ráno, což nebývá vždy u mnohých pravidlem. A díky pravidelné péči a rituálům, ale také protože chodím pravidelně na čištění, jsem předešla mnohým vráskám a mnohým problémům s pletí. Protože je moje pleť zatěžována divadelním líčením minimálně obden, tak je péče potřebná. A navíc když jdu na kosmetiku, tak tím získám čas a klid pro sebe,“ svěřila herečka, která byla z Ampulite krému nadšená.

Pozvání na akci dále přijaly moderátorky Lejla Abbasová, Miluše Bittnerová a Štěpánka Duchková, muzikálová zpěvačka Marie Křížová, cvičitelka Hanka Kynychová či módní návrhářka Martina Pipková Loudová.

Lejla Abbasová a Štěpánka Duchková si představované jarní novinky důkladně prohlédly, otestovaly i očichaly. „Já chodím pravidelně a ráda na kosmetiku. A moc ráda bych se svěřila i do rukou kosmetiček, které pracují s produkty od BeautySense. Pleti věnuji velký prostor i doma a nemám problém chodit v pleťové masce ani před manželem,“ svěřila se Štěpánka Duchková. Lejla Abbasová šla cestou pokusů a omylů, proto je za rady na setkáních s BeautySense vděčná. „Až v červnu na první akci s BeautySense jsem zjistila, co všechno jsem dělala špatně. Naučila jsem se například pracovat s odličovacím mlékem,“ přiznala se Abbasová.

Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version