Natália Selveková a Natálie Kotková symbolickým přestřižením pásky uvedly Simpl Therapy do prodejen Douglas v Česku a na Slovensku

Natália Selveková, zakladatelka sítě Envy klinik, Envy Therapy a Simpl Therapy, se sešla s celou řadou krásných a úspěšných žen, aby slavnostně uvedla česko-slovenskou skincare značku Simpl Therapy do Douglas v Česku a na Slovensku. Jedná se o ucelenou skincare řadu obsahující tři základní a jednoduché kroky v péči o pleť, a to čistění, sérum a krém.

„Mou vizí bylo nejen vyvinutí jednoduché a srozumitelné péče o pleť pro široké spektrum zákazníků, ale rovněž ji co nejvíce přiblížit lidem, a to se nám umístěním do parfumerií Douglas povedlo. Jsem ráda, že si naši značku mohou v obou zemích naši klienti předem ozkoušet a přímo v Douglas zakoupit. Zároveň mě nesmírně těší, že to náš česko-slovenský brand dotáhl až na police předního prodejce v beauty segmentu. Věřím, že brzy bude rovněž k dostání i v dalších zemích,“ svěřila se Natália Selveková.

Slavnostní uvedení Simpl Therapy proběhlo koncem dubna, a to v pražském obchodním centru. Natália Selveková za pomoci modelky Natálie Kotková přestřihla pásku, a tím symbolicky otevřela možnost zakoupit si značku Simpl Therapy v e-shopu i kamenných prodejnách Douglas v Česku a na Slovensku.

Tento moment si nenechala ujít celá řada hostů, skincare fanoušků a známých osobností. Pozvání přijaly například Vanda Janda, Lucie Čepická, Kristýna Schicková, Barbora Franeková, Petra Bučková, Sharlota, Nikola Buranská či Karolína Mališová. Všechny dámy se zájmem testovaly produkty Simpl Therapy, které staví na jednoduché, srozumitelné, a přitom velmi efektivní péči o pokožku bez ohledu na typ, gender a věk. 

Jak to na uvedení značky Simpl Therapy do prodejen Douglas vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version