Kristýna Frejová, Jitka Asterová, Regina Řandová a další slavné dámy předvedly během módní přehlídky modely značky Moment

Dámy, chtěly jste se stát někdy princeznou, archeoložkou, malířkou či astronautkou? A co takhle modelkou? Toto krásné povolání si vyzkoušely herečky Regina Řandová, Kristýna Frejová, Jitka Asterová, Miriam Chytilová, Lucie Vojtová, Kristýna Janáčková, Bára Fišerová, moderátorky Hana Heřmánková, Veronika Farářová, Štěpánka Duchková, zpěvačky Linda Finková a Heidi Janků či choreografka a tanečnice Libuše Rohlíčková.

Všechny slavné ženy předvedly v prvorepublikovém prostoru Sněmovní 7 kousky z autorské kolekce značky Moment návrhářky Vlaďky Kouřilové. „Každý kousek pro vás tvořím srdcem a s myšlenkou, aby vám přinesl spoustu výjimečných MOMENTů. Protože vy už výjimečné jste,“ vysvětluje hlavní poslání svojí značky Vlaďka Kouřilová, která se šití se věnuje už od malička.

Atmosféra na módní přehlídce, kterou provázely moderátorky Lucie Bechynková a Barbora Krčmová, byla velmi přátelská a uvolněná. Na housle zahrála Markéta Muzikářová. VIP modelky předváděly s lehkostí a nebály se během chůze po improvizovaném mole odvázat. Například herečka Kristýna Frejová si roli modelky opravdu užívala a z šatů, které vynesla byla nadšená. „Nejsem úplně volánkový typ, ale i tak musím říct, že od první chvíle jsou tyhle šaty mým favoritem a jsem z nich nadšená. Já se občas oblékám trochu „na pankáče“ a mám ráda vysoké podpatky, ale protože mi Vlaďka Kouřilová řekla, že by bylo skvělé, kdybych k tomu měla tenisky, tak jsem si je vzala. A přesně vím, co bude můj letní outfit,“ pochvalovala si Frejová, kterou můžeme vídat v seriálu Dobré zprávy.

Šaty v barvě holubí šedi předvedla dvorní dabérka Jenifer Aniston či Andrey z Beverly Hills 90210. „Když jsem dostala nabídku jít dnešní přehlídku, tak jsem se ptala, jestli pořadatelé vědí, jak vypadám, že jsem opravdu menšího vzrůstu. Bylo mi řečeno, že ano, že je móda určena všem ženám. Tak jsem s radostí souhlasila, tato myšlenka se mi moc líbí,“ svěřila ses úsměvem Miriam Chytilová.

Jak to na opravdu originální a velmi přátelské autorské módní přehlídce značky Moment vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version