Herečka Denisa Nesvačilová odletěla do Londýna, aby zde nafotila snímky na titulní stranu červnového magazínu Playboy

Denisa Nesvačilová s nádhernou ohnivou barvou vlasů je známou divadelní, filmovou a seriálovou herečkou. Diváci si tuto rodačku z Tábora oblíbili v projektech jako jsou snímky Přes prsty, Miluji tě modře, Jak básníci čekají na zázraky, seriály Půlnoční zpověď, Dobré zprávy, Pálava, Slunečná, divadelní komedie A je to venku! a mnohých dalších. Ve svém volném čase je i členkou dobrovolných hasičů Přepychy. Nyní budeme moci její půvab obdivovat i v červnovém vydání časopisu Playboy.

Marketingový a PR manažer Playboye Ján Bulka připravil pro Denisu nabídku, která se nedala odmítnout, protože focení a natáčení proběhlo ve vzduchu, v hangáru a ve studiu The Old Lace Factory ve východním Londýně. „Když jsem jí představil koncept focení, které se mělo uskutečnit v jejím milovaném Londýně, nebylo nutné ji dlouho přemlouvat. Ohledně konceptu focení jsme se naprosto shodli bez dlouhého diskutování,“ svěřil se Ján. Na Denisu čekalo soukromé letadlo a rafinovaný sexy model složený ze spodního prádla, smaragdů, diamantů či luxusních hodinek.

Denisa Nesvačilová byla z nabídky i samotného focení nadšená. „Je neuvěřitelné, jak se v Playboyi přesně strefili do mého vkusu, co se týká lokace a celkové vizuální stránky. Prostředí mě nadchlo. A zažít ten luxus, ať už to jsou diamanty, drahé hodinky nebo soukromé letadlo, to je splněný sen! Focení ve studiu, které je zařízeno v eklektickém bohémském stylu s vintage a starožitnými kousky, jsem si neskutečně užila! Spolupráce s celým týmem byla excelentní.“ neskrývala své pozitivní dojmy Denisa.

Autorkou kolekce snímků „Sexbomba z Tábora“ je fotografka Veronika Marx, která si spolupráci s herečkou velmi pochvalovala. „S Denisou Nesvačilovou bylo focení velkým zážitkem! Sedly jsme si nejen po profesionální stránce, ale hlavně po té lidské díky našemu společnému smyslu pro černý humor,“ prozradila Veronika Marx a dodala: „Není nad to, když na focení přiletí filmová hvězda privátním letounem a zpátky do Česka odlétá jako vaše nejlepší kamarádka.“

Výsledek česko-britského týmu můžeme obdivovat od 18. května 2023, kdy vychází červnové číslo časopisu Playboy.

(Foto: Playboy, Chloe Ann Smith a Veronika Marx)

Exit mobile version