Eva Decastelo, Bára Mottlová, Lukáš Langmajer a Lollipopz zahájili Havajské léto v Aquapalace Praha

Letošní léto bude v Aquapalace Praha plné pohody, relaxace, odpočinku, bělostného písku, tyrkysové vody, exotického jídla, koktejlů a zábavy, protože se odehraje ve znamení Havaje. Tisková konference, kde bylo téma „Havaj“ představeno, se konala v tematickém duchu. Hosty Ve Vodním světě přivítali tanečnice a hudebníci s květinovými věnci.

„Havajské léto bude probíhat v celém našem komplexu a všech střediscích. Vodní svět nabídne animace s havajskou tématikou, hudební večery, a hlavně speciální gastronomii v mnoha vnitřních i venkovních restauracích a barech. Ve SPA jsme rozšířili nabídku o havajské masáže s tradiční technikou Lomi Lomi a Saunový svět obohatí nové letní osvěžující ceremoniály, které se budou odehrávat i v nové ZEN sauně,“ přiblížila program Havajského léta generální ředitelka Aquapalace Praha Vladana Horáková.

Všechny novinky Havajského léta přišli omrknout herečka a moderátorka Eva Decastelo, herečka a modelka Bára Mottlová a herec Lukáš Langmajer. Tato trojice se zapojila i do hry pocházející právě ze slunečné Havaje, a to podlézání tyče. Všichni tři se do soutěžení pustili s dobrou náladou. Eva si úkol dokonce stížila a nechala si boty na vysokých jehlách.

Na pódiu vystoupila i dívčí skupina Lollipopz s novou písní, které přítomní návštěvníci vybrali název. Hlasovalo se mezi „Na Havaji tam je fajn“ a „Havaj, vlny, tobogány“. Vítězem se stala druhá možnost, a holky z Lollipopz tak zazpívaly nový song „Havaj, vlny, tobogány“.

Poté se mezi hosty objevil dort v havajském stylu, jehož rozkrojením Eva Decastelo, Bára Mottlová, Lukáš Langmajer a Lollipopz otevřeli Havajské léto. Slavnostní zahájení pro veřejnost proběhne 1. a 2. července. Poté se mohou návštěvníci Aquapalace Praha těšit na bohaté animace (každý den), Havajské hudební večery (každý čtvrtek), koncert Chiary (29.7.), koncert Lollipopz (6.8.), autogramiádu herců ze seriálu ZOO (15.8.), koncert Bena a Matea (29.8.) a mnoho dalšího.

Změnou prošla i tamní restaurace, která se přejmenovala na Puzzle restaurant. „Naší snahou bylo obohatit funkční prostor, kde se návštěvníci stravují nejen po estetické stránce o designové prvky, které jim zpříjemní chvilky klidu. Návštěvníci restaurace, tak jak název napovídá, si mohou své menu poskládat přesně dle své chuti – třeba i netradičně,“ vysvětlila ředitelka No Limits Design Nicole Mertinová.

Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version