Míša Růžičková oslavila dvacet let na hudební scéně speciální narozeninovou mini diskotékou

Znáte písničkářku, skladatelku a textařku Míšu Růžičkovou? Rodiče malých dětí a jejich ratolesti určitě. Tato úspěšná umělkyně baví kluky a holky již pěknou řádku let. Její videa se na YouTube těší velkému zájmu, například klip k písni Semafor se pyšní více jak 62 miliony zhlédnutí. Není proto divu, že si speciální mini diskotéku s Míšou k oslavě dvaceti let na hudební scéně nenechala ujít hromada dětí. Nechyběly ani slavné maminky.

Pozvání na mega narozeninovou mini diskotéku přijali Martina Gavriely se synem Lee, Alex Mynářová s oběma syny Vratislavem a Viktorem, Regina Řandová s vnuky Matějem a Čestmírem či Petra Slaninová s dcerami Sárou a Stellou. „Na podzim jsem Míše křtila DVD a od té doby jí moji kluci milují. I když třeba v autě posloucháme Mirai nebo Waldu Matušku, tak na písničky Míši se doma vždycky vyblbnou. Proto bych Míše k jejímu jubileu ráda popřála spoustu trpělivosti, spoustu energie, která z ní vyzařuje a přenáší se mezi děti a jejich doprovod,“ popřála oslavenkyni Regina, která se s nejmladším vnukem připojila i do tanečku na pódiu.

Všechny známé osobnosti se ke gratulaci přidaly a na pokyn moderátorky akce Adélky Hesové přinesla Martina Gavriely krásný dort, který posléze všichni přítomní měli možnost ochutnat. Herečka a zpěvačka Adélka Hesová, kterou můžeme znát např. ze seriálu ZOO, se moderátorského mikrofonu chopila s profesionalitou a Míšu Růžičkovou i důkladně vyzpovídala.

„Nadělila jsem si pár výjimečných koncertů. I když každý koncert je výjimečný, protože program vždy střídáme. Ale teď v rámci narozeninové oslavy je to ještě trochu jiné. Na podzim bude malá tour, tedy pět koncertů v Praze, Ostravě, Dolním Benešově, Brně a v Plzni. Děti hlasovaly o tom, jaké písničky by chtěly slyšet. Tak jsme vybraly čtrnáct písniček, které se vejdou do programu a bude to vlastně takové představení na přání,“ svěřila se Míša a prozradila, která písnička je její nejoblíbenější: „Já mám oblíbené písničky ty pohádkové, třeba o Dráčkovi Žofíkovi nebo O princeznách.“

Jak to na narozeninové show vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version