Dara Rolins a Dominika Cibulková pokřtily novou vizuální identitu Envy Therapy

Červená, modrá, bílá, černá a šedá, tyto barvy hrály prim na slavnostním koktejlu v centru Prahy, kde byla slavnostně uvedena nová vizuální identita česko-slovenské skincare značky Envy Therapy. „Ústředním motivem rebrandu Envy Therapy je její primární a dlouhodobý́ cíl budování světové značky. Výraznost má přispět k jasnému rozpoznání Envy Therapy, přičemž zaměnitelnost s jinými značkami je vyloučena. Barevnost v národních barvách nezaměnitelně odráží její původ a potřebu sdílení národní identity, která se přirozeně transformovala při sestavování barevnosti jednotlivých linií Envy Therapy,“ takový je cíl nového designu, za kterým stojí vizuální umělkyně Daniela a Linda Dostálkovy.

Při příležitosti představení nové vizuální identity česko-slovenské skincare značky Envy Therapy se sešly v prostorách parfumerie Douglas v Praze na Příkopech a v přilehlém párty stanu ženy, slečny a dámy, které rády pečují o svůj vzhled. Pozvání na akci přijaly slovenská modelka Adriana Novakov, herečka a spisovatelka Jana Bernášková s dcerou Justýnou či modelka Nikola Buranská.

Po boku hostitelky a zakladatelky Envy Therapy Natálie Selvekové pokřtily zpěvačka Dara Rolins a profesionální tenistka Dominika Cibulková nový vzhled Envy Therapy. Jednotlivé linie se aktuálně pyšní modrou, červenou a bílou barvou, které jsou doplněny o neutrální šedou a černou. Těmito barvami se při sestavování svých outfitů inspirovali i mnozí hosté. Například dlouholetá ambasadorka značky Dara Rolins oblékla červenou, Natália Selveková nebo Nikola Buranská se zahalily do modré a Dominika Cibulková či slovenská modelka Adriana Novakov daly přednost klasické černé. O pozitivní atmosféru se postarala DJ Zu.

Jak to na uvedení nové vizuální identity Envy Therapy, první česko-slovenské kosmetické značky v portfoliu Douglas CZ a Douglas SK, vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version