Andrea Kalivodová, Jana Doleželová a Veronika Kašáková ochutnaly paellu při příležitosti otevření Vavřincova Gastro léta

Ve venkovní prosklené kuchyni před Aparthotelem Svatý Vavřinec se vařila španělská paella. Šéfkuchař Robert Loos připravil exotický pokrm, ve kterém dominovaly ingredience jako chobotnice, chorizo, kuřecí maso, krevety, mušle sv. Jakuba a zelenina. Vůně paelly neodolaly ani tři pozvané dámy, a to Andrea Kalivodová, Jana Doleželová a Veronika Kašáková.

Tato degustace oficiálně představila blížící se akci, a to Vavřincovo Gasto léto, festival zaměřující se na street food zážitky. „V osmi termínech se těšte na kuchařské show, DJ’s, tematické drinky a street food prvotřídní kvality. Postarají se o ně ti nejlepší šéfkuchaři z prestižních restaurací a soutěží. Místem, kde byste neměli chybět, je Aparthotel Svatý Vavřinec v Peci pod Sněžkou, respektive unikátní prosklená kuchyně – Bistro Vavřinec, přímo před Aparthotelem,“ přiblížil letní akci ředitel Aparthotelu Svatý Vavřinec Martin Venglář. Festival zahájí v sobotu 7. července Lukáš Dolejší z Vavřinec Restaurace, který zve na steaky ze stařeného masa z farmy Basařovi. Menu Vavřincova Gasto léta dále láká na street food v podobě „Fine dining“ Tomáše Císařovského z Portfolio restaurant, překvapení Radka Šubrta či specialitu Ondřeje Slaniny, kterého všichni známe z pořadu Kluci v akci.

Španělskou paellu, kterou připravil Robert Loos, najdete v jídelníčku v sobotu 22. července. Andrea Kalivodová nejen ochutnala a přiložila ruku k dílu, ale odvezla si z Pece pod Sněžkou i recept, a už se těší, až paellu připraví doma rodině. Vaření je totiž pro operní pěvkyni relax. „Já nejen ráda vařím, ale i peču. S dětmi. Velmi si u toho odpočinu,“ svěřila se Kalivodová, která během rozhovoru dále prozradila, jaký je její oblíbený recept a co ji pracovně během léta čeká. Chybět nebude nestárnoucí Rusalka. V rámci rozhovoru Andrea Kalivodová zmínila i historku týkající se Aparthotelu Svatý Vavřinec. Celý rozhovor najdete na YouTube kanálu ČK LIVE. Jak to na představení Vavřincova Gastro léta vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version