Módní přehlídka Beaty Rajské na MFF Karlovy Vary s dotekem Côte d’Azur

Vedle filmových projekcí je neodmyslitelnou součástí karlovarského festivalu i módní přehlídka návrhářky Beaty Rajské, která klade velký důraz na ženskost, eleganci a ženskou krásu. V předchozích letech jsme mohli vidět kolekce inspirované filmem, laděné do bílo-zlaté či obracející se k „hippies“ stylu. Nyní jsme se prostřednictvím předváděných modelů mohli nadechnout atmosféry Azurového pobřeží, kde se odehrává i MFF Cannes.

V romantických prostorech Tržní kolonády jsme mohli vidět vzdušné i siluetu kopírující modely s puncem francouzského šarmu. Modelky vynesly i elegantní klobouky, bez kterých se na Francouzské riviéře neobejdete. Módní návrhářka myslí na všechny detaily a přicházející hosty vítali plavčíci v bílých kalhotách a modro-bílých pruhovaných tričkách. Nechyběly ani plážová lehátka a palmy. Opomenut nezůstal ani dress code večera, a to Cocktail chic, Touch of Côte d’Azur. Moderátorského mikrofonu se chopil Aleš Háma.

Dlouhé molo, kde na modelky čekalo i krátké schodiště, bravurně zvládly Karolína Mališová, Valentina Voráčová, Karolína Surý, Taťána Makarenko, Andrea Bezděková, Klára Vavrušková, Lucie Petrišková, Veronika Dočkalová, Natálka Jirásková, Šárka Mohorková, Justýna Zedníková, Andrea Hrncirova, Romana Chudá a další. Jak to na modní přehlídce vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version