Oliver König a Karolína Holcová v srpnovém vydání magazínu Playboy

Konec léta si budeme moci zpestřit srpnovým vydáním magazínu Playboy, kde v tamním pictorialu pózuje Oliver König a Karolína Holcová. Modelka a finalistka castingu Hledáme Playmate 2022 a jeden z nejtalentovanějších motocyklových závodníků nové generace v České republice a jediný český zástupce v královské kubatuře Mistrovství světa Superbiků – WSBK nafotili odvážné snímky na střeše s jedinečným výhledem na Prahu.

Oliverovi ovšem nedělala společnost pouze krásná Karolína, ale i jeho motorka. Žhavé snímky vznikaly během jednoho dne, a to od brzkého rána. Fotograf Petr Mihle se během práce musel vyrovnat prakticky s aprílovým počasím, protože deštivé přeháňky střídal sluneční svit.

„Je to něco, co dělám poprvé v životě. Věřím, že se focení povede a že nafotíme s Karolínou hezké fotky,“ svěřil se König, který byl z pózování nejprve lehce nervózní. Naopak Holcová byla z nabídky nadšená: „Vzhledem k tomu, že jsem modelka, tak se musím umět vžít do různých rolí. V tomto směru jsem již otrkaná. Ze začátku samozřejmě byla určitá nervozita, ale ta rychle opadla. Takže jsem si focení s Oliverem naprosto užila.“

Navíc, součástí srpnového pictorialu je i exkluzivní rozhovor s Oliverem Königem. „Tento formát pictorialu v kombinaci s rozhorem se ukazuje jako atraktivní formát pro naše čtenáře. Kombinuje poutavý rozhovor s osobností a velkoformátové fotky, které v klasické rozhovoru čtenáři neuvidí. V minulosti již tento formát hostil Adélu Elbel a Kristýnu Hrušínskou,“ upřesnil marketingový a PR manager Playboy Czech Republic Ján Bulka. 

Podívejte se do zákulisí vzniku pictorialu prostřednictvím malé fotoglerie.

(Foto: FTV Prima)

Exit mobile version