Známé modelky předvedly na STYL a KABO tvorbu Vlaďky Kouřilové

Módní návrhářka Vlaďka Kouřilová a její autorská značka MOMENT se zaměřují na to, aby se ženy v modelech tvořených srdcem cítily dobře, pohodlně a sebevědomě. „Šaty nevnímám jenom jako oblečení, je to pro mě způsob sebevyjádření. Je to prostředek k tomu, jak může každá žena říct světu, kdo je, aniž by vyřkla jediné slovo, proto tvořím jedinečné a nadčasové kousky, jejichž cílem je, aby podpořily ženskost, dodaly odvahu a posílily sebevědomí,“ svěřila se Kouřilová.

Na veletrhy STYL a KABO se sice módní návrhářka vydala poprvé, ale oficiálně tak vstoupila na půdu módních návrhářů. Na mole se během přehlídky autorské módní značky MOMENT objevily známé modelky. Například Hana Vágnerová vynesla žlutou sukni s háčkovaným topem, Nikola Buranská předvedla fialovo žluté šaty Megan a bývalá Miss Earth 2012 Tereza Fajksová odprezentovala zelenou sukni s bílou zavinovací košilí.

„Představila jsem kolekci jaro/léto 2023, která je vlastně mojí první velkou kolekcí. Přecházela jí kolekce basic, kterou mám stále v nabídce a už teď vím, že se do ní přesunou vybrané modely právě z kolekce jaro/léto 2023, protože se z nich staly bestsellery. Ať už to jsou šaty Silvia, zavinovací košile či sukně. Jsou to hlavně ty modely, které vytváří kapsulový šatník,“ vysvětlila autorka Vlaďka Kouřilová. Módní návrhářka, která za šicí stoj usedla poprvé ve dvanácti letech, již pracuje na novinkách pro podzim a zimu.

(Foto: KF Production)

Exit mobile version