Americká pin-up ikona Sabina Kelley na titulní straně zářijového Playboye

Nový kalendářní měsíc je tu a s ním i nové vydání magazínu Playboy. Září patří americké pin-up ikoně, modelce a herečce Sabině Kelley.

Sabina Kelley je na pozornost, kamery a blesky fotoaparátů zvyklá, protože působila jako porotkyně v reality show Best Ink a v současnosti žije a vystupuje v Las Vegas. Dokonce se pyšní velkým prvenstvím, je první potetovanou showgirl vystupující v kasinech na Las Vegas Strip. Aktuálně rodačku z Kalifornie můžeme vidět na titulce Playboye.

„Když jsem obdržela nabídku fotit pro Playboy, byla jsem nadšená. Je to velká prestiž stát se cover star,“ svěřila se Sabina a dodala: „V den focení jsem byla nervózní. Je velká zodpovědnost stát se modelkou pro legendární časopis Playboy. Avšak skvěly tým vytvořil příjemnou atmosféru. Výsledek rozhodně stojí za to!“

Autorkou fotografií, které vznikaly v prostorech luxusního butikového hotelu Stone Court House v srdci Kentu ve Velké Británii, se stala Veronika Marx. Kolekce svůdných snímků nese výstižný podtitul „Pin-up ikona z Las Vegas“. Kromě krásky z „města hříchu“ přináší zářijové vydání Playboye rozhovor s Romanem Holým a mnoho dalšího.

(Foto: Chloe Smith)

Exit mobile version