Unikátní soutěž Desperados DJ No.1 ovládli Theresia a D.K.O.

Finále unikátní soutěže Desperados DJ No.1 se konalo na střešní terase pražského klubu DupleX. Pod širým nebem tak mohli svůj talent a umění strhnout davy předvést DJ Rado Van Bee, slovenský producent a energický DJ D.K.O. a mladá talentovaná DJka a bubenice Theresia. Zmíněná trojice bojovala o jedinečnou příležitost k prezentaci na Ibize, kde si zahrají v místních venues, navštívit kurz v DJské škole Ibiza Blau Music School a setkat se se slavnými kolegy z hudební branže.

Jako první to rozjel Rado Van Bee, poté D.K.O. a závěr patřil Theresii. Porota to neměla rozhodně jednoduché. „Bylo to strašně složité se rozhodnout, protože všichni tři finalisti předvedli skvělé výkony a každý ukázal svou přidanou hodnotu,“ prozradil se jeden z porotců a booking manager DupleXu Tokátko. I přes nadupané výkony museli porotci ve složení Tokátko, Subgate a Chris Sadler rozhodnout. Konečný verdikt vynesl na první příčku DJku Theresii a z druhého místa se radoval DJ D.K.O.

O absolutním vítězi se rozhodne přímo na Ibize. Ten nejlepší z nejlepších si ze španělského ostrava přiveze i profi videoklip na svůj vlastní track. O své zkušenosti se podělil i loňský vítěz DJ VIIITO, který byl i jedním z hostů hudební párty, která se uskutečnila pod taktovkou hudební televize ÓČKO. „Fakt to stojí za to, vyhrát tuhle soutěž, dalo mi to vzestup o 200%,“ svěřil se Óčku VIIITO.

Exit mobile version