Na tiskovou konferenci k příležitosti zahájení nového ročníku MISS CZECH REPUBLIC 2024 zavítaly i Eva Perkausová, Sharlota či Karolína Kopíncová

Prezidentka MISS CZECH REPUBLIC Taťána Makarenko oficiálně uvedla zahájení nového ročníku soutěže krásy. Na tiskové konferenci při příležitosti MISS CZECH REPUBLIC 2024 jsme se dozvěděli, že finále je naplánované na květen příštího roku. Než tato chvíle nastane, čekají na dívky castingová a semifinálová kola i mnoho nejrůznějších úkolů.

Nejvíce pozornosti se těšily stále úřadující královny, které budou Českou republiku reprezentovat na světových soutěží. Marie Jedličková již vycestovala na Miss Supranational do Polska. Sophia Maria Osako se aktuálně nachází ve Vietnamu, kde probíhá Miss Grand International 2023. Tisková konference tak byla její poslední akcí před odletem.

Kufry do Japonska již pomalu balí i Dominika Němečková, která se pyšní titulem Miss International CZ 2023. Na světovou soutěž odlétá 10. října a na svoji reprezentaci na Miss International se již moc těší. Anna Benešová bude v Egyptě bojovat o titul Miss Intercontinental. Jak její cesta dopadne, se dozvíme 15. prosince.

Krystyna Pyszko sice získala svůj titul již minulý rok, ale kvůli pandemii se soutěž Miss World odložila a na svoji reprezentaci si kráska musela počkat celé dva roky. Do Indie Krystyna odlétá 14. listopadu a finále ji čeká 16. prosince.

Na tiskovou konferenci dorazili nejen majitelky krásných korunek, ale i kreativní ředitel a stylista Sam Dolce a mnoho hostů. Pozvání přijala Eva Perkausová, Sharlota, Karolína Kopíncová, Adéla Krejdlová, Šárka Mohorková, Miroslava Pikolová či Natálie Kočendová. Jak to na setkání vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version