Na prvním nezávislém Beauty kongresu přednášela i top modelka Pavlína Němcová

V eventovém prostoru Spojka Karlín proběhl první nezávislý Beauty kongres, kde se sešla celá řada odborníků ze všech kosmetických oborů. Na účastníky akce čekala série zajímavých přednášek, besed a novinek. Program zpestřilo vyhlášení Beauty Awards a křest první publikace AKO ČR s názvem Průvodce kosmetickými značkami.

„V naší zemi je časté, že se pořádají kongresy pořádané jednou firmou. Ale zatím v ČR nebyl kongres, kde by bylo možné seznámit se s více značkami či firmami a vyzkoušet více produktů. Beauty kongres je proto první akce u nás, kde nehraje žádná firma prim, ale mohla se zapojit jakákoliv firma či značka, která má co do činění s kosmetickými a kadeřnickými obory. Účastnice tak mohly vidět takový průřez vším, co tyto obory obnáší,“ vysvětlila jedna ze zakladatelek AKO ČR Monika Kubová Dvořáková a Pavlína Kučerová ji doplnila: „Letošní první ročník nesl podtitul: Na podnikání nejste sami. A to vysvětluje úplně vše.“

Beauty kongres se hemžil i slavnými dámami, a to nejen jako hostů, ale některé z nich se zapojily do programu. Simona Babčáková přispěla workshopem Vědomá komunikace a top modelka Pavlína Němcová v rámci svojí přednášky přiblížila jedinečné liftingové masáže obličeje, které provozuje ve svém salónu.

Pavlínu Němcovou jsme mohli na póiu zahlédnout hned několikrát, protože se navíc stala i kmotrou Průvodce kosmetickými značkami. Pozvání na akci přijaly i další slavné dámy, a to herečky Lucie Zedníčková, Hana Heřmánková, Kristýna Janáčková, Bára Fišerová a Regina Řandová, operní pěvkyně Pavlína Senić či módní návrhářka a koučka Vlaďka Kouřilová, které nejen nasávaly odborné informace plnými doušky, ale zapojily se i do vyhlášení Beauty Awards. Celým dnem provázela moderátorka Štěpánka Duchková.

Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version