Halloweenská párty s barevnými kontaktními čočkami podpořila humanitární projekty

Nebuď zombie, daruj život, tak zněl podtitul Alensa Halloween párty, která byla plná masek s barevnými kontaktními čočkami CrazyLens. Na akci s dobročinným přesahem dorazila Cruella de Vil, Harry Potter, čí krásná vampírka.

Alensa spojila příjemné s užitečným. Celé odpoledne probíhala v pražské optice registrace do Českého registru dárců krvetvorných buněk. Zástupkyně darujzivot.cz. Bára Bruclíková zvolila vtipně tematickou masku, a to upírky s pořádně ostrými tesáky. Během svého projevu si umělý chrup vyndala a přiblížila nejen to, kdo se může stát dárcem, ale i způsob, jakým darování kostní dřeně probíhá. Nejedná se o hororový zážitek. Bruclíková připodobnila darování kostní dřeně darování plazmy.

Párty plná kostýmů bavila i pomáhala, protože za každého, kdo na akci přišel v halloweenské masce, se Alensa rozhodla finančně přispět organizaci Srdcem Robinson. Organizaci představila její zakladatelka Tereza Robinson. Všichni přítomní hosté se dozvěděli, že Srdcem Robinson pomáhá rodinám se zdravotně znevýhodněnými dětmi ŽÍT naplno a přináší naději na úsměv.

Akcí provázela Gabriela Partyšová v kostýmu krásné vampírky, která zpovídala nejen dvě dámy reprezentující humanitární projekty, ale i optometristku Kristýnu Štěbetákovou či ambasadorku Alensy Danu Morávkovou v kostýmu Cruelly de Vil z filmu 101 dalmatinů. Pozvání dále přijali modelka a moderátorka Iveta Lutovská s dětmi, influencerka Míša Říbalová v kostýmu Harryho Pottera, Lejla Abbasová, Světlana Nálepková, finalista soutěže Muž roku 2020 Lukáš Veitl a mnozí další.

Jak to na Alensa Halloween párty aneb Nebuď zombie, daruj život vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version