Charitativní kalendář Báry Mottlové Somethin‘ UP pokřtili kmotři se srdcem na pravém místě

Česká herečka, zpěvačka, moderátorka a modelka Bára Mottlová představila a pokřtila již třetí charitativní kalendář, tentokrát pro rok 2024 s názvem Somethin‘ UP. Pomáhat se bude šestiletému Kristiánovi, který prodělal mrtvičku.

Slavnostní křest charitativního kalendáře Somethin‘ UP se konal v NH Hotelu s vyhlídkou na noční Prahu. Toto místo doplňuje myšlenku kalendáře, protože fotografie vznikaly během noci v různých koutech centra Prahy. Tvůrci Petr Kozlík (fotograf), David Šesták (maskér), Debbie Brown (módní návrhářka), Michal Razim (asistent) a Bára Mottlová pracovali bez nároku na honorář. Všechny peníze tak poputují na pomoc Kristiánkovi. Jeho maminka během večera prozradila, že následky mrtvičky jsou těžká levostranná hemiparéza, povislý koutek, odumřelá oblast pravého spánkového laloku a symptomatická epilepsie.

Barbora Mottlová v předchozích letech pomohla Bohouškovi a Jáchymkovi. Pomocnou ruku v podobě kmotrovství připojil i Osmany Laffita, Leoš Noha či Lukáš Langmajer, kteří kalendáři prorokovali hodně štědrých kupujících. Slavnostním křtem provázela Eva Decastelo. O hudební doprovod se postarali DJ Wolf a VIIITO.

Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version