Dara Rolins a Zuzana Smolinsky pokřtily šampon VER & kondicionér MI

Dara Rolins představila novou VERMI Haircare řadu pro hedvábně hebké a přirozeně lesklé vlasy, kterou podtrhuje slogan z písně Ver mi „…možme spolu vyhrať“.

Na slavnostním křtu, který se konal v centru Prahy, bylo odhaleno několik zajímavostí. V kampani propagující šampon VER & kondicionér MI účinkuje nejen Dara Rolins, ale i její dcera Laura, která se do reklam a showbyznysu obecně moc nezapojuje. „Než jsme naši vlasovou péči pustili do prodeje, prošla náročným vývojem,“ vysvětlila zpěvačka a dodala, že s dcerou Laurou VER & MI důkladně otestovaly: „Jsme z šamponu i kondicionéru totálně nadšené. Vlasy jsou po nich tak hebké, vypadají zdravě, a navíc opravdu krásně voní.“ Slavnostního křtu se Laura nemohla zúčastnit, protože byla ve škole.

Dara na setkání s hosty a novináři s nadšením prozradila, že nová VERMI Haircare řada píše historii, protože šampon VER a kondicionér MI obsahují komplex 12 aminokyselin, což není ani zdaleka obvyklé. Poté následoval slavnostní křest, kdy se šampon VER & kondicionér MI doslova vykoupaly v šumivém moku. Lahve sektu se chopila nejen Dara Rolins, ale i Zuzana Smolinsky.

Jak to na slavnostním křtu vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version