Vánoční večírek s vůní kávy a čokolády odstartoval #KofilaVanoce

Rok 2023 je pro tyčinku KOFILA výjimečný, protože oslavuje své 100. výročí. Při této příležitosti, vznikla nejen výroční edice obalů, ale i speciální vánoční akce podpořená řadou známých osobností z České republiky a Slovenska.

Kromě kávové náplně a mléčné čokolády nabízí KOFILA milovníkům originální pochoutky možnost prožít nezapomenutelné Vánoce. Akce odstartovala speciální předvánoční večeří, kde se u sváteční tabule a stromečku ozdobeného čokoládami KOFILA sešly známé osobnosti z Čech a Slovenska, které pomohou několika šťastlivcům vyhrát finanční odměnu na splnění vánočních přání. Do hry své fanoušky pozvou (nebo již pozvali) Veronika Arichteva, Marek Dvořák, Tomáš Zástěra, Martina Pártlová, Vendula Pizingerová, Jan Koleník nebo Evelyn Kramerová.

„Tento výjimečný rok ukončíme netradiční vánoční kampaní, ve které našim spotřebitelům umožníme prostřednictvím originální soutěže nadělit nezapomenutelné zážitky anebo splnit vánoční přání sobě nebo svým blízkým. Věříme, že soutěž bude spotřebitele bavit a těšíme se na originální pojetí komunikace našich vybraných osobností, jak je u KOFILY zvykem,“ doplňuje manažerka značky KOFILA Barbora Sulovská.

Originální soutěž najdete pod hashtagem #KofilaVanoce nebo #KofilaVianoce na instagramovém profilu zmíněných osobností. Soutěž potrvá vždy 24 hodin a výherci nadělí sladkých 25 000 Kč (1 000 EUR). Hraje se až do konce listopadu.

Pokud se chcete podívat, jak to na speciální předvánoční večeři, kde se sešly osobnosti zapojené do sváteční hry #KofilaVanoce/#KofilaVianoce, vypadalo, prohlédněte si fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version