Ze čtyřiadvaceti špičkových saunerů z celé Evropy povstal King of Herbal

V Aquapalace Praha se od čtvrtka 23. do neděle 26. listopadu konal 8. ročník festivalu zdravého saunování Sauna Herbal Cup 2023. Špičkoví saunamasteři z 12  zemí světa předvedli svůj um v rámci finále Mistrovství světa v relaxačních ceremoniálech a bylinných peelinzích.

Během prodlouženého víkendu měli návštěvníci Aquapalace Praha možnost vybírat z více jak 100 saunových herbal rituálů. Na vlastní kůži jsme mohli okusit například muzikorelaxaci s Ivetou a Markem v Japonské sauně či saunovou show ve Srubové báni, kterou vedl Tetsuya Nagai, jenž elegantními pohyby poléval kameny na kamnech vodou s vonnou esencí a umně rozháněl horký vzduch po sauně ručníkem. Arigató. Největší pozornosti se těšily herbal peelingy, šamanské rituály v tee-pee nebo SAKE, TEA & KIMONO CEREMONY.

Na stupně vítězů vystoupali Erwin Degryse (3. místo), Mirah Burmann (2. místo) a Georgii Kopylov (1. místo) v kategorii Peeling Procedure. Herbal Ritual ovládli  Alberto Grazioli (3. místo), Mirah Burmann (2. místo) a Georgii Kopylov (1. místo). I King of Herbal zná své vítěze, kterými jsou Claudio Massa (3. místo) a Mirah Burmann (2. místo). Titulem  King of Herbal  se ovšem pyšní Georgii Kopylov z Belgie.

„Velmi nás těší, že jsme mohli i letos přivítat v našem Saunovém světě zástupce z různých zemí světa a hvězdnou mezinárodní porotu. Rekordní počet návštěvníků a účastníků nás utvrdil, že saunování, herbal a peelingové ceremoniály se těší stále větší oblibě jak u veřejnosti, tak v saunové komunitě profesionálů,“ svěřila se generální ředitelka Aquapalace Praha Vladana Horáková.

(Foto: Sauna Herbal Cup – Aquapalace Praha)

Exit mobile version