Martina Preissová, Stanislava Jachnická, Heidi Janků, Miriam Chytilová a Hanka Kynychová pomáhají Ježíškovi plnit přání dětí z dětských domovů

Je již tradicí, že v obchodním centrum Europark v předvánočním období vyroste strom plný přání kluků a holek z dětských domovů. Již šestý ročník akce Dopisy Ježíškovy bude plnit 180 přání dětí z 11 dětských domovů z celé České republiky. Do sváteční akce se zapojily i známé osobnosti, a to Martina Preissová, Stanislava Jachnická, Heidi Janků, Miriam Chytilová a Hanka Kynychová.

Například Martina Preissová se na akci svěřila, že má Vánoce moc ráda a každý rok se na ně těší. „Očekávám je v dobrém duchu, nestresuji se a od té doby, co máme děti, tak se těším i na jejich těšení,“ prozradila Preissová a dodala, že Vánoce slaví od prvního adventu. Podobně je na tom i Stanislava Jachnická, která je milovnice Vánoc a přenesla to i na své, dnes již dospělé, děti.

Dopisy Ježíškovi pořádá obchodní centrum v pražských Štěrboholech spolu s Nadačním fondem Hanky Kynychové, proto na oficiálním zahájení letošního ročníku nesměla známá cvičitelka chybět. „Už před sedmnácti lety, kdy jsem s charitativní činností pro dětské domovy začínala, jsem si přála vánoční charitativní akci, kdy budeme moct dětem plnit jejich přání. A jsem moc ráda, že nás před lety EUROPARK oslovil a spolupráce i přes drobné covidové peripetie pokračuje bez přestávky,“ svěřila se Hanka Kynychová.

Pomoci plnit Dopisy Ježíškovi lze až do 13. prosince, ale již nyní se stromeček hezky plní. Ruku k dílu připojily i pozvané dámy, které si s nadšením vybíraly dárečky a plnily tak přání kluků a holek z dětských domovů, aby pomohly dětem bez rodin udělat hezčí Vánoce.

Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version