Míša Růžičková pokřtila nové CD a představila zpívající panenku

Písničkářka, textařka a skladatelka Míša Růžičková letos slaví 20 let na dětské hudební scéně. Oslavy vyvrcholily předvánoční akcí, a to narozeninovým koncertem s názvem Popletení čertíci.

„Koncerty, které pořádáme, jsou hlavně interaktivní a každé dítě si se mnou může zatancovat na pódiu nebo pod pódiem. Každý pořad má svoje téma a příběh, takže kromě zdravého pohybu dětem předá i něco nového,“ vysvětluje Míša, která chce prostřednictvím svých písniček zvednout kluky a holky od televizí tabletů a mobilů. Její videoklipy mají na YouTube až několik milionů zhlédnutí.

Během jubilejního roku vydala Míša Růžičková několik nových písniček, jako jsou například Krásný den, Vánoční květ, Policejní písnička, Lili či Bílá paní, kterou nazpívala s Adélkou Hesovou ze seriálu ZOO či muzikálů Ostrov pokladů a Biograf láska. Všechny tyto novinky a mnoho dalších hitů se nachází na novém CD Zpíváme a tančíme s Míšou, které na předvánoční akci pokřtili Markéta Muzikářová s dětmi, herečka Regina Řandová s vnoučky, herec Petr Batěk s dcerou, operní diva Pavlína Senić, bývalá rosnička Karla Mráčková a meteoroložka Dagmar Honsová.

Setkáním provázela netradiční moderátorská dvojice Adélka Hesová a Alex Mynářová. Na pódiu se po boku oblíbené písničkářky a známých osobností objevily i děti, které se mohly do jednotlivých vystoupení zapojit. Nechyběla ani sladká tečka v podobě narozeninového dortu.

Adventní čas je plný překvapení. Míša na koncertu představila vedle CD i další novinku, a to Zpívající panenku Míšu, jež má v repertoáru hity jako Sloník Toník, Popeláři, Zoubky, Sanitka, Andílek nebo ZOO. „Jsem ráda, že se nám podařilo Zpívající panenku Míšu vytvořit. Děti s ní mohou zpívat všude. Nepotřebují k tomu televizi ani tablet. Můžou si jí vzít i do postýlky nebo si s nimi může čistit zoubky,“ svěřila se Míša Růžičková a dodala, že je k dispozici plastová panenka pro větší děti i látková pro ty nejmenší.

(Foto: KF Production)

Exit mobile version