Marocký čaj o páté si vychutnali Vlastina Svátková, Karolína Kopíncová, Ján Bulka a další

Představení portfolia české přírodní kosmetické značky Moroccan Sense proběhlo opravdu stylově, a to akcí pojmenovanou Marocký čaj o páté, která se konal v hotelu The Emerald Prague v centru Prahy. Během speciálního setkání, které odstartovalo opravdu v pět hodin odpoledne, jsme měli možnost nejen okusit skleničku exotického čaje a výběr marockých specialit, ale především seznámit se s českou kosmetickou firmou s kořeny v Maroku.

Manželé Eva a Said El Bourkhissi přiblížili svůj příběh plný lásky a vize a především produkty Moroccan Sense obsahující „marocké zlato“. „Arganový olej v produktech Moroccan Sense pochází z naší vlastní produkce v Maroku. Když jsem náš arganový olej začala používat, po třech měsících se mi pleť, tehdy v nedobrém stavu, začala uzdravovat. Myslím, že právem se mu přezdívá marocké zlato,“ vysvětlila Eva a dodala, že ingredience z Maroka a dalších koutů světa se potkávají v Líbeznicích u Prahy, kde se nachází hlavní výrobna firmy.

Eva a Said El Bourkhissi spolupracují i s floristkou Anastasií Bulgakov, jež vytvořila dárkové krabičky nebo topmodelkou Taťánou Kuchařovou a její značkou ICONIC by Tatiana Kucharova. „ICONIC by Tatiana Kucharova je můj love brand, stejně jako pro Evu a Saida jejich Moroccan Sense. Toto spojení má od samého počátku synergii a společně jsme vytvořili vlasovou péči v organické kvalitě, kterou oceňujete. Pro mě je nejkrásnější vaše spokojenost,“ prohlásila Kuchařová a veřejně poděkovala Michaele Šedo, manažerce jejího brandu.

Poté již čekal na přítomné hosty podvečer plný hýčkání a mlsaní, protože z kuchyně se linula vůně pravého marockého čaje a lahodných specialit. Předvánoční stres se ztrácel během relaxačních masáží Kamily Ševčíkové a Lindy Ashy Commodore a Anny Vondráčkové z VEELEE.

Spojení krásy, péče, relaxace a exotických chutí neodolala spousta známých osobností. Pozvání na Marocký čaj o páté přijali Vlastina Svátková, Karolína Kopíncová, Ján Bulka, DJ Lucca – Lucie Dvořáková, Veronika Chmelířová, Kateřina Kubátová či Kristýna Janáčková. Akcí provázela moderátorka Gabriela Partyšová.

Jak to na Marockém čaji o páté vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version