Beata Rajská pokřtila kalendář 2024 v prostorech Clam-Gallasova paláce

Beata Rajská opravdu nelení a již 19 let vydává kalendář. Tentokrát módní návrhářka vycestovala s modelkami a fotografem Arthurem Koffem do Benátek, kde vznikly nádherné snímky, které nás budou na stránkách kalendáře Beata Rajská 2024 provázet celým nadcházejícím rokem. „Myslím, že se povedl a opět ho budu vidět v ordinacích lékařů, v bankách, v „ofisech ;)“ všeho druhu, či na pracovních stolech a kuchyňských linkách,“ svěřila se Rajská.

Křest kalendáře Beata Rajská 2024 proběhl v prostorech Clam-Gallasova paláce. Jeden exkluzivní výtisk kalendáře se vykoupal v šampaňském za bedlivého dozoru modelek i fotografa Arthura Koffa. Slavnostnímu aktu předcházela krátká módní přehlídka, která navodila tu správnou slavnostní atmosféru.

Přihlížející hosté mohli vidět outfity inspirované Itálií. Na modelky sice čekaly malebné prostory Clam-Gallasova paláce, ale i schody potažené červeným kobercem. Všechny předvádějící zvládly vše na výbornou a pozvaní hosté tak mohli sledovat elegantní chůzi a především originální modely. Outfity z dílny Beaty Rajské i tajemné škrabošky vynesly Veronika Chmelířová, Andrea Bezděková, Veronika Dočkalová, Karolína (Kopíncová) Surý, Vanesa Švédová, Marie Danči, Šárka Mohorková, Markéta Mörwickov a mnohé další.

Jak to na křtu kalendáře Beata Rajská 2024 a módní přehlídce v prostorech Clam-Gallasova paláce vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version