Lednové vydání Playboy magazínu přináší odvahu, krásu a rebelku s diamanty

Na úvod roku 2024 si pro nás magazín Playboy připravil jedinečný příběh Miss Julie Hojdyszové, která se vzdala korunky a druhého místa ve prospěch svobody a rebelství. „Pro mne svoboda znamená být věrná sama sobě, svým životním hodnotám a všemu, v co věřím. Bez ohledu na to, co si o mé volbě myslí okolí. Za každým svým rozhodnutím si pevně stojím a žádné bych nevrátila zpět,“ svěřila se Julie.

Hojdyszová se postavila před fotoaparát fotografky Anny Koniaevy v prostředí novobarokního sálu Boccaccio v hotelu Grand Hotel Bohemia v Praze. Na snímcích, které můžeme vidět v lednovém pictorialu lze spatřit Julii Hojdyszovou oděnou ve svůdném prádlem a zahalenou do diamantů.

Krásku uvidíme jak na stránkách lednového magazínu Playboy, tak i na jeho titulní straně. „Publikování Julie Hojdyszové na naší titulní straně bylo rozhodnutím podloženým nejen její výjimečnou krásou, ale také silou jejího osobního příběhu. Julie reprezentuje odvahu vzdát se tradičních standardů krásy a žít autenticky. Věříme, že její příběh bude inspirací pro naše čtenáře a otevře okno do světa, kde síla identity překračuje povrchní normy. S Julií jsme vytvořili nezapomenutelný moment, který chceme sdílet s naší komunitou, a podporovat tak pozitivní změny v diskuzi o kráse a svobodě,“ prozradil marketingový manažer Ján Bulka.

Lednové číslo magazínu Playboy přináší nejen Julii zdobící luxusní diamanty, ale i rozhovor s jezdcem Petrem Pilátem, odpovědi Janka Ledeckého na 20 otázek či exotický výlet s labužníkem Petrem Dzingelem do čínského vnitrozemí za sušenými krysami a netopýry.

(Foto: Playboy – Ondřej Zavřel, Anna Koniaeva)

Exit mobile version