Dvě krásky, dvě obálky magazínu Playboy a jeden křest

V prestižním Boccaccio Baru, který očaroval Prahu v roce 1927 a kde se snoubí historie s luxusem, se konala exkluzivní událost v podobě Playboy Secret Lounge – Special Edition. Večerem provázela moderátorka Sonia Edde, která uvedla nejen dvě speciální vystoupení, ale i křest lednového a únorového vydání magazínu Playboy. O pozornost před blesky fotografů se dělily rebelka Julie Hojdyszová a svůdná Playmate Miss Miranda.

Miss Julii Hojdyszové, jež se vzdala korunky ve prospěch svobody a rebelství, patřilo lednové číslo magazínu Playboy. Kráska se postavila před objektiv fotografky Anny Koniaevy v prostředí novobarokního sálu Boccaccio v hotelu Grand Hotel Bohemia v Praze, kde se konal i slavnostní křest. Únorové vydání Playboy magazínu zdobí britská Playmate Miss Miranda, rozená jako Miranda Barrie, praprapraneteř slavného spisovatele a dramatika J. M. Barrieho, jehož proslavila postava Petra Pana. „Pózovat na titulní straně Playboy magazínu je pro mne splněný sen. Navíc jsem mohla nafotit pictorial s Veronikou, která je jednou z mých oblíbených fotografek, a k tomu v mém rodném Londýně. Co si více přát?! Během focení jsem se cítila skvěle. Měla jsem na sobě úžasné korzety od Sian Hoffman a spodní prádlo Honey Birdette, které dokonale potrhlo mé ženské křivky,“ svěřila se Miranda.

Obě krásky na večírek oblékly červené róby a rozdávaly úsměvy na všechny strany. Výběr kmotra, který by ustál tolik krásy a svůdnosti na jednom místě, proto nebyl vůbec jednoduchý. Slavnostního aktu se chopil český profesionální bojovník smíšených bojových umění Patrik Kincl. Na únorovou Playmate Miss Mirandu během večírku čekal ještě jeden úkol, a to předvést své burleskní vystoupení. Někteří přítomní pánové byli vystoupením opravdu unešení. Na pódiu vystoupila i Cover Star Sharlota, která vystřihla svoji píseň Sorry Not Sorry.

High class večírek předepisoval všem pozvaným hostům speciální dress code BLACK ATTIRE with red detail. Drtivá většina hostů toto zadání dodržela. Pozvání přijali Playmate Andrea Pomeje, Playmate Denisa Gudelj, Playboy stars Denisa Nesvačilová, Dominika Myslivcová, Barbora Motttlová, Olga Lounová či DJ Lucca, Jan Kopečný, Marian Vojtko, Vendula Dao, Ondřej Ruml, Zdeněk Podhůrský, Osmany Laffita, Veronica Biasiol, Barbora Mlejnková a mnoho dalších.

Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version