Vloni Josef Kůrka bojoval v pořadu Survivor, ale letos vyrazil s Angie Mangombe a s ostatními hosty na valentýnskou párty

Tematické párty jsou stále oblíbenější a Valentýn je ideální příležitostí. Valentýnská Ploom párty v pražském karlíně se nesla v odstínech růžové a žluté, protože právě tyto dvě barvy předepisoval speciální dresscode. Dodrželi zadání rapperka Sharlota, influencerka A.n.d.u.l.a, Angie Mangombe s Josefem Kůrkou, Michaela Říbalová s Petrem Říbalem, Lukáš Veitl s přítelkyní či ambasadoři Ploom, jako jsou módní návrhář Jan Černý a umělec MAXIM?

“Valentýn běžně neslavím, ale tady jsem si ho vážně užila. Miluju čas strávený s přáteli a v dobré společnosti s lidmi, se kterými nemáme běžně moc příležitostí se potkat. Ploom má vždycky stylové party se zajímavým neotřelým programem a miluju se vyjádřit formou outfitu daného dresscodu,“ pochvalovala si event A.n.d.u.l.a, která nikdy svým outfitem nezklame.

Hravost a originalita v oblékání je vlastní i Sharlotě, kterou okouzlily zajímavé prostory Terminálu Karlín. Pro známou rapperku navíc Valentýn není pouze obyčejným dnem, protože má s manželem výročí zasnoubení. Večer plný setkání byl doplněn speciálním valentýnským vystoupením Terapie sdílením, odvážnou show On The Edge či skvělou hudbou a netradičními drinky, které zaujaly Angie Mangombe s Josefem Kůrkou. Potěšila je i možnost focení s místím Amorem. Minulý rok touto dobou Pepa Kůrka bojoval o přežití v Dominikánské republice v pořadu Survivor a jeho partnerka s ním mohla být pouze prostřednictvím televizní obrazovky. Celou akcí provázel Petr Říbal, pro kterého je Valentýn často pracovní. Na párty dorazila ale i jeho manželka Míša, se kterou je již osm let.

Jak se pozvaní hosté s dresscodem valentýnské párty vypořádali ukazuje fotogalerie.

(Foto: Ploom.cz)

Exit mobile version