Eva Decastelo, Gábina Partyšová, Václav Noid Bárta a Marian Vojtko pokřtili nové posilovací stroje s umělou inteligencí

Umělá inteligence je dobrým rádcem v mnoha oborech a sport není výjimkou. Ve Fitness Aquapalace Praha představili nové posilovací stroje TECHNOGYM BIOSTRENGH s AI personalizovanými programy, které vás vedou a optimalizují cvičení. Díky umělé inteligenci se stává cvičení nejen zábavnější, ale i zdravější a účinnější.

O přínosu této novinky se na vlastní oči přišla přesvědčit i řada známých osobností. Moderátorky Eva Decastelo a Gábina Partyšová a zpěváci Václav Noid Bárta a Marian Vojtko společně s Kristynou Seidlovou pokřtili „vytuněné“ mašiny.

Po slavnostním aktu došlo i na trochu námahy a potu, protože slavná čtveřice si vyzkoušela, jaké to je cvičit na strojích s revoluční technologií poháněnou AI zajišťující správné nastavení a provedení cviků, kontrolující techniku pohybu a opakování. „Ve Fitness Aquapalace Praha vytváříme prostor ideální pro veškeré formy cvičení a posilování, i proto jsme se rozhodli pro zařazení nových strojů s umělou inteligencí. Posilovací stroje s technologií BIOSTRENGH napomohou našim klientům cvičit správně a dosáhnout přitom lepších výsledků za kratší dobu,“ prozradila generální ředitelka Aquapalace Praha Vladana Horáková.

Jak se Eva Decastelo, Gábina Partyšová, Václav Noid Bárta a Marian Vojtko s AI ve fitness centru popasovali, naznačuje i menší fotogalerie.

(Foto: Aquapalace Praha)

Exit mobile version