Lara Fabian zahájila evropskou část světového turné a pomohla podpořit Nadaci Anežka

Belgicko-kanadská zpěvačka Lara Fabian vystoupila ve vyprodaném pražském O2 universum a zahájila tak evropskou část světového turné Je t´aime. Koncert měl navíc dobročinný přesah. O úvodní vystoupení se totiž postarali Michaela Gemrotová Štiková a Václav Noid Bárta, kteří byli osloveni pořádající agenturou JARO Event, která se rozhodla věnovat část výtěžku ze vstupného Nadaci Anežka.

„Vystoupení s Vaškem Noidem Bártou před koncertem Lary Fabian jsem se trochu bála. Hlavně abychom diváky nezklamali, nebo aby nebyli tak natěšení na Laru, že by nás třeba nepřijali tak krásně, jak jste nás s Vaškem přijali. Bylo to něco neuvěřitelného, jaká energie z celého publika šla. Bylo nám tam nádherně,“ svěřila se spoluzakladatelka Nadace Anežka a operní a muzikálová zpěvačka Michaela Gemrotová. Během svého vystoupení dvojice vystřihla i známý duet z muzikálu Fantom Opery v lehce metalové aranži. 

Dubnový koncert Lary Fabian a vystoupení Michaely Štikové Gemrotové s Václavem Noidem Bártou mělo sladkou tečku v podobě štědrého šeku. „Byla to pro mě obrovská čest zazpívat právě před pražským koncertem Lary Fabian a zazpívat i za Nadaci Anežka. Děkuji celému týmu a děkuji Jaro Event za jejich neuvěřitelnou práci, kterou odvedli. Lara byla fenomenální. Zároveň děkuji za výtěžek ze vstupného pro Nadaci Anežka, který činí 35 910 Kč,“  vyjádřila svoji vděčnost a poděkování Michaela Gemrotová Štiková.

Václav Noid Bárta se svojí manželkou Eliškou s Michaelou Gemrotovou Štikovou spolupracují na jejím připravovaném albu. Slyšet jsme již mohli písničku Anežka, kterou Michaela věnovala svojí dceři. Skladba je nejen dárkem pro Anežku, ale i dárkem od Anežky pro ostatní děti a rodiče.

(Foto: JARO Event)

Exit mobile version