Andrea Verešová, Ondřej Sokol a Roman Šebrle v čele tanečního rekordu na festivalu Life!

Již tradičně se v rámci festivalu Life! na BVV usilovalo o pokoření tanečního rekordu. A i letos se podařilo. Na song I Wanna Dance With Somebody od Whitney Huston zatančilo v pavilonu A1 stejnou choreografii 2 135 lidí. V čele tanečního flash mobu roku 2018 stanuli Andrea Verešová, Ondřej Sokol a Roman Šebrle.


Hvězdná taneční show odstartovala sérií výstupů, jenž uzavřel ohnivý tanec u tyče. Poté se na podiu objevili vrátný, uklízečka, cvičenec a počítačový technik v podání Andrea Verešová, Ondřej Sokol, Roman Šebrle a FattyPillow. Tato nesourodá čtveřice byla postavena před nelehký úkol, a to taneční battle. Vyrovnat se skupince profesionálů chce pořádnou kuráž. VIP tým ovšem „drobné“ nedostatky v technice nahradil originalitou s téměř destruktivními sklony. Vítěze vybralo publikum. Z nejhlasitějšího potlesku se radovali uklízečka, vrátný, cvičenec a PC technik.

To pravé lámání chleba přišlo na řadu hned vzápětí. Ambasadoři tanečního rekordu se převlékli do gala, aby si mohli se všemi přítomnými procvičit choreografii. A jak již bylo řečeno, rekord z loňského roku padl. Spolu s Andreou, Ondřejem a Romanem zatančilo na píseň I Wanna Dance With Somebody od Whitney Huston 2 135 hostů festivalu Life!.

Jak to na taneční show vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu a video na YouTube kanálu ČK LIVE.

Exit mobile version