Slovenská kapela IMT SMILE vystoupila v pražské ROXY a pokřtila zde nové album Budeme to stále my

I pondělní večer se může proměnit v nevšední, když si ho zpestříte návštěvou koncertu. Do pražské ROXY zavítala legendární slovenská kapela IMT SMILE. Fanoušci čekali v několikametrové frontě před vstupem do klubu i přes opravdu nízké teploty, aby slyšeli své oblíbené písně, zazpívali si s kapelou a zatancovali si.

Po hodině a půl dlouhém koncertu čekalo na všechny přítomné překvapení, a to křest nového alba Budeme to stále my, jehož součástí je i zbrusu nový singl Poď so mnou. Zpěvák a kytarista dokonce seskočil z pódia přímo do davu, aby připravené album pokropil šumivým mokem s nefalšovanými fanoušky.

Již zmíněná skladbu Poď so mnou otextoval Vlado Krausz společně s Kalim, autorství hudby patří Ivanu Táslerovi, kterému se podařilo propojit reggae rytmy s osobitým rukopisem IMT SMILE. „Spolupráce s Kalim vznikla úplně spontánně. Když jsem složil hudbu, hned jsem v ní slyšel Kaliho. Zavolala jsem mu a sdělil mu svoji představu. Jemu se nápad líbil, tak jsem ho zavolala do studia. Pak už to šlo rychle,“ vypráví o vzniku spolupráce Ivan Tásler.

Jak to na koncertu IMT SMILE v pražském ROXY a křtu desky Budeme to stále my vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu a krátkém videu na YouTube kanálu ČK LIVE.

Exit mobile version