Olga Lounová podpořila projekt „Vostrá pomoc“

Zpěvačka, skladatelka, herečka a závodnice rallye Olga Lounová neví, kde jí hlava stojí, ale i tak si najde čas podpořit pomoc druhým. Při slavnostním otevření ledové plochy v OC Europark byl představen projekt „Vostrá pomoc“, jehož realizátorem je Integrace 3P.

Cílem Vostré pomoci je preventivní pomoc lidem, aby se neupisovali ke službám za neodpovídající ceny, nebo aby s důvěrou nepřistoupili na podmínky, které vůbec nejsou tak skvělé, jak jsou prodejcem popisovány. Olga uvedla i konkrétní příklad ze svého soukromí: „Můj malý brácha chvíli hrál hokej a vím, že agenti jsou chytří a vědí, že chytnou mladého kluka skoro za kšiltovku. Rodiče jsou rádi, že se o ně zajímá agent, když je to talentovaný kluk, tak ho upíšou a už platí třeba víc, než by museli. Vzdělávání tohoto typu je hodně důležité.“

Olga Lounová na slavnostním otevřením ledové plochy i zazpívala, a to oblíbené písně Lásková či Optimista. Do obchodního centra přiběhla přímo z letiště, protože letadlo z Holandska dosedlo na Ruzyni hodinu před tím, než se zpěvačka chopila mikrofonu.

(Foto: Archiv Europarku)

Exit mobile version