Noc v muzeu: Na párty, kterou moderoval Jakub Kohák, zavítal i Indiana Jones

Pamatujete si na slavnou scénu, kdy Indiana Jones pádí před valící se kamennou koulí? Podobná podívaná čekala i na hosty slavnostního večera společnosti SodaStream v Národním muzeu. Po tamních schodech se začala valit průhledná koule plná plastových lahví, před kterou utíkal známý archeolog s kloboukem a bičem.

Touto hereckou etudou vyvrcholila série scének z filmových hitů, kterou chtěli pořadatelé večera upozornit na zatěžování životního prostředí jednorázovým plastovým odpadem. Programem, během kterého byl představen nový typ lahve s názvem „Voda s sebou“, provázel Jakub Kohák.

Vyslechnout si poselství večera, prohlédnout si prostory nově zrekonstruovaného Národního muzea a prožít tak doslova „noc v muzeu“, přišla celá řada hostů. Pozvání přijali například Karel Vágner, stylista Filip Vaněk, vítězka soutěže krásy Miss Czech Republic Denisa Spergerová, Taťána Makarenko, blogerka Dominika Myslivcová, zpěvák Martin Maxa s režisérkou Zitou Marinovovou, Barbora Mottlová s Josefem Kůrkou, raperka Sharlota a mnoho dalších.

Jak to na akci vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version