Kalendář Anděl mezi zdravotníky 2022 pokřtili Peter Pecha, Míša Nosková, Marián Vojtko, Natálka Grossová a další

Do prodejny Knihy Dobrovský zavítal anděl, přesněji řečeno vítěz projektu Anděl mezi zdravotníky 2021 MUDr. Patrice Awonseba Baba Musaha, a to při příležitosti křtu tematického kalendáře. Akce se zúčastnila celá řada známých osobností, které nejen zdobí stránky kalendáře, ale staly se i jeho kmotry a kmotrami.

S hosty slavnostní akce se při příchodu přivítal David Novotný, ředitel projektu Anděl mezi zdravotníky. Jeho pozvání přijali Zuzana Bubílková, Marian Vojtko, Michaela Nosková, Peter Pecha, Michaela Dolinová, Jiří Krampol, Natálie Grossová, Michaela Nosková a další. „Jsem hodně ráda, že projekt pro zdravotníky vznikl a funguje, protože kdo víc si to zaslouží než oni. Kalendář si dám do kuchyně, abych ho měla na očích. Je to krásná vzpomínka na Chateau Šanov, kde se to fotilo a na paní Janu Farkačovou, které jsem dělala patronku. Jsme spolu v kontaktu i nadále, dokonce mi velmi pomohla. Bolela mě záda a Jana mě objednala na vyšetření. Opravdu jsme si sedly,“ svěřila se herečka Veronika Gajerová.

V centru dění se samozřejmě ocitl MUDr. Patrice Awonseba Baba Musah, lékař Ústavu pro péči o matku a dítě v Podolí, který se pyšní titulem Anděl mezi zdravotníky pro rok 2021. Ten pochválil práci fotografa Jiřího Hermana ml. „Fotky jsou výborné, už jsem je viděl v počítači, ale na papíře to vynikne úplně jinak. Zářím tam jako sluníčko. Týdny po vítězství byly hodně náročné, najednou jsem byl středem pozornosti, což nemám moc rád. Pak jsem si zvykl. Poznávají mě i pacientky a občas chtějí autogram,“ prozradil s úsměvem lékař. Jak to na slavnostním křtu vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version