Eliška Bučková a Gabriela Partyšová zavítaly na opening párty pražského hotelu The Fitzgerald

Hotel The Fitzgerald nacházející se v centru Karlína prošel rekonstrukcí. Hosté, kteří zavítali na zahajovací párty, to měli z centra Prahy opravdu blízko, protože Staroměstské náměstí a Václavské náměstí leží od hotelu pouhých 15 minut chůze. Vyrážíte-li z Náměstí republiky, potřebovat budete 10 minut.

Zahajovací večer otevřel majitel hotelu, který přivítal všechny přítomné hosty. Mezi pozvanými byly i Eliška Bučková a Gabriela Partyšová. Krásnou českou modelku, zpěvačku a vítězku České Miss 2008 Elišku Bučkovou velmi zajímal design boutique hotelu, kterému dominují moderní vzhled, dřevo a květiny. Česká moderátorka, zpěvačka a herečka Gabriela Partyšová prozradila, že do hotelů jezdí velmi ráda a těší se, až si The Fitzgerald prohlédne.

Na programu speciálního večera bylo i několik vystoupení, a to například Mushroom dancers či kapela Soul Ožil zaměřující se na styly jako je soul, funk či R&B. Jak to na slavnostním večeru vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version