V nové kavárně Café & Bar Stromovka Collection – CHILL OUT se oslavovalo, tančilo a zpívalo

Václav Posířil si tak trochu k nedávným narozeninám nadělil dárek v podobě letního openingu své již druhé kavárny v pražském Centru Stromovka, a to Café & Bar Stromovka Collection s podtitulem CHILL OUT. Ta je určena především k posezení s kamarády u dobré kávy, dortu či drinku. Café & Bar Stromovka Collection – BYZNYS je naopak ideální pro obchodní schůzky nebo intimnější posezení.

Dort a dobří kamarádi nechyběli ani na speciální otevírací akci, protože se nejen zahajovalo, ale i slavilo. Velkým překvapením pro dojatého oslavence byl dárek v podobě Lindy Finkové a finalistů soutěže Muž roku. „Byl to krásný okamžik, když moji přátelé a téměř všichni finalisté Muže roku nesli dort a Linda zpívala na moji počest. Věřím, že díky tomu, že se opening párty tak skvěle vydařila, bude mít kavárna mnoho spokojených zákazníků, na které se moc těším,“ shrnul atmosféru akce Václav Posířil.

O zábavu a dobrou náladu se postaralo hned několik hostů, a to zpěvačky Andrea Kalivodová, Heidi Janků, Linda Finková či Bára Mottlová, které zazpívaly. Heidi Janků svým elánem doslova strhla všechny pozvané, kteří zpívali, tančili a dobře se bavili. Jedinečná atmosféra přiměla mnohé přítomné zavzpomínán na své narozeninové oslavy.

„Svoji padesátku jsem měla spojenou s křtem svého posledního DVD a manžel, manažerka a kamarádi mi připravili krásnou after párty v moravském stylu. Jako tajný dárek přijel dokonce z Moravy i můj kamarád vinař Staňa Mádl a byl to moc krásný den. A to tak moc, že jsem dokonce i na chvíli zapomněla, že mi je padesát,“ svěřila se cvičitelka Hanka Kynychová.

Lindě Finkové nejvíce utkvěla v paměti oslava čtyřicátin, kterou pro ni tehdy připravila kamarádka Monika Absolonová s manželem Richardem Genzerem. „Byly to moje čtyřicátiny, kdy mi Monika s Geňou zorganizovali oslavu v krásném luxusním hotelu. Za mými zády tam pozvali spoustu mých kamarádů a známých, a protože mě oba dva dobře znají, tak věděli, koho mají pozvat, abych měla radost. Já už jsem teda bohužel byla těhotná s Matýskem, tak jsem nemohla pít. Ale bylo to krásný. Šli jsme do hotelu na večeři, já tam strašně nechtěla jít, ale oba mě donutili, ať jdu, a tam najednou prostě banda lidí, které jsem neviděla třeba i 20 let a začínala jsem s nimi. Bylo to moc fajn, ráda na to vzpomínám,“ přiblížila svůj zážitek Finková.

Kdo zná herce a moderátora Michala Kavalčíka (Ruda z Ostravy), tak ví, že čekat může prakticky cokoliv. O to se na vlastní kůži přesvědčil i jeho čerstvě plnoletý syn studující hereckou konzervatoř. „Oslava byla hezká. Já jsem ho překvapil, seděli s partou na DAMU a já jsem koupil konfety a dárek – koupil jsem mu voucher na autoškolu. On to netušil, byl jsem tajně domluvený se spolužáky, bouchli jsme konfety a bylo to moc hezký. A dali jsme si vlastně oficiálně prvního panáka, kdy může alkohol,“ prozradil pyšný tatínek.

Užít si pohodu na letní terase Café & Bar Stromovka Collection – BYZNYS a zvolat všechno nejlepší k narozeninám přišla celá řada hostů. Pozvání dále přijali například herečka Regina Řandová, zpěvačka Kate Matl s malou dcerkou Karolínkou, moderátorka Štěpánka Duchková, tanečník Marek Dědik, závodnice Rallye Dakar Olie Roučková, influencerka Aneta Chovanová alias A.N.D.U.L.A. a mnoho dalších.

Jak to na akci, kterou provázel moderátor Petr Vojnar, vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version