Zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková otevřela unikátní ZENovou saunu

Saunový svět Aquapalace Praha je opět o něco větší, a to o luxusní ZENovou saunu. Kmotrou unikátního prostoru plného harmonie se stala milovnice saunování, zpěvačka a herečka Lucie Vondráčková.

Čestlický aquapark se aktuálně pyšní komplexem, který čítá 19 saun a prohříváren. Vzhled a realizaci ZENové sauny potěší nejen tělo, ale i mysl. „Zenové zahradě ve středu terasy dominují dvě borovicové bonsaje staré několik desítek let, pro navození harmonie a klidu byla pak zvolena kombinace bílého a drceného mramoru společně s mechovým porostem sagina,“ prozradila ředitelka No Limits Design Nicole Mertinová. Součástí saunové novinky je i japonská odpočívárna, kde se budou konat čajové a relaxační obřady pro intenzivnější zážitek.

Speciálního zahajovacího ceremoniálu se zúčastnila i Lucie Vondráčková, kterou dvě umělkyně přizvaly do společného vystoupení. Lucie si za jejich asistence oblékla kimono, zatancovala a předvedla i několik kreací s vějířem.

Aktuálně probíhá v Aqupalace i 11. ročník festivalu SaunaFest 2023. „Jsme moc rádi, že můžeme opět hostit největší evropský festival zážitkového saunování,“ svěřila se generální ředitelka Aquapalace Praha Vladana Horáková a dodala, že ji letos obzvlášť těší výběr hostů, kteří se na festivalu představí. Návštěvníci se mohou těšit na zástupce z Dánska, Maďarska, Itálie, Belgie, Japonska či Malajsie. Pozvání přijala i kanadská saunová mistryně Jade Coulombe.

Jak to na otevření ZENové sauny vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version