AZ kvíz na cestách a autogramiáda herců ze seriálu Ulice zahájily týden oslav 15. narozenin OC Arkády Pankrác

„Vyberte si první pole,“ těmito slovy odstartoval moderátor Aleš Zbořil klání AZ kvízu na cestách, který v pondělí 6. 11. navštívil OC Arkády Pankrác. Pražské obchodní centrum totiž slaví své 15. narozeniny a rozhodlo se nadělit svým zákazníkům týden plný zážitků.

Na tiskové konferenci při příležitosti oslav jubilea nám ředitelka OC Anna Amrozy a manažer Tomáš Stránský připomněli, že komplex Arkády Pankrác byl otevřen 14. listopadu 2008 a od té doby centrum prošlo řadou změn. Mezi poslední patří modernizace foodcourtu či otevření Světa medúz. Nepřehlédnutelnou „novinkou“ je i obrovská díra v blízkosti centra, jenž je součástí budování linky metra D.

Aktuálně se ovšem pozornost soustředí na narozeninovou oslavu. První den ve znamení AZ kvízu na cestách s Alešem Zbořilem a autogramiádu Ulice máme již za sebou, ale až do soboty se můžeme každý den těšit na něco nového, a to úterní koncert Adama Mišíka, středeční antistresové centrum a živé vysílání podcastu U kulatého stolu či páteční program zaměřený na kluky a holky. Čtvrtek bude patřit zaměstnancům OC Arkády Pankrác. Oslavy vyvrcholí sobotním street festivalem, besedou se spisovatelem Robertem Bryndzou, slavnostním krájením dortu a koncertem Jana a Marsella Bendigových.

(Foto: Arkády Pankrác, PEPR Consulting)

Exit mobile version