Taťána Kuchařová, Vlastina Svátková, Petra Růžičková a další dámy se nechaly pohltit elegancí a stylem

V renomovaném obchodě s italskou módou INDIVINE na Praze 1 se konala Magic Styling Party, která umožnila všem přítomným nejen prohlédnout si aktuální módní kousky dostupné v butiku, ale nabídla i prostor pro zpomalení, uvolnění a hru s kombinacemi.

Do nového concept storu zavítaly Taťána Kuchařová, Vlastina Svátková, Veronika Chmelířová, Kristýna Janáčková či Petra Růžičková, které se seznámily se zakladatelkou konceptu a stylistkou Lenkou Zelenohorskou a prohlédly si stojany plné elegantních a stylových kousků. Kristýnu Janáčkovou velmi zaujal červeno-růžový svetr, jenž je pro zimní měsíce ideální. Herečku a spisovatelku Vlastinu Svátkovou oslovily kabáty. „Jsem doslova ‚kabátová‘, a proto jsem nemohla odolat. V INDIVINE najdete v různých barvách krásné kabáty na podzim, které jsou atypické a přitom trendy,“ svěřila se Svátková.

 „Zažijte znovu radost z nakupování módy,“ na toto heslo, kterým se INVIDINE prezentuje, nebylo zapomenuto ani v průběhu večera. Součástí Magic Styling Party byla i netradiční módní přehlídka a možnost vyzkoušet si individuální péči od talentovaných stylistek. Za doprovodu DJ Diva modelky předvedly několik stylingů, které majitelka Lenka Zelenohorská okomentovala a nastínila další možné obměny a kombinace, které jsou pro danou nositelku ideální. „Tento event není jen o módní přehlídce, ale o objevování vlastní identity skrze oblečení. Je to inspirace, která nás spojuje a posouvá do nových dimenzí stylu,” okomentovala akci podnikatelka a modelka Petra Růžičková.

V závěru Lenka Zelenohorská všem přítomným vyjádřila svůj vděk: „Děkuji vám za podporu. Vidím a cítím, že ženám dává náš inovativní koncept smysl, a to mi dává energii jít touto novou cestou – otevírat všem ženám svět módy příjemnou formou a podporovat je na cestě k jejich sebevědomí a stylu.“

Jak to na akci vypadalo, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem FB profilu.

(Foto: Nenudimese.cz)

Exit mobile version