Ljuba Krbová, Libuška Rohlíčková, Lucie Smatanová, Bára Fišerová a další slavné dámy pokřtily novou kolekci a showroom MOMENT

Pamatujete si na představení kolekce jaro/léto značky MOMENT? Podzimní a zimní MOMENTy módní návrhářky Vlaďky Kouřilové v mnohém vychází z lichotivých střihů právě této jarní kolekce a doplňují ji o další střihy, materiály, vzory a také pletené doplňky či šperky.

„U některých střihů jsem udělala jen lehké úpravy, ale jsou tu samozřejmě i modely, které jsou v podstatě nové, ale určitě inspirované původními šaty – jako např. šaty Kristyn, u kterých je výraznější změna v detailu zavinování, což je prvek, který se prolíná celými kolekcemi hodně významně,“ vysvětluje módní návrhářka Vlaďka Kouřilová, jejímž cílem je dát ženám skvěle padnoucí, nadčasové a kvalitní šaty a oblečení vůbec, které je podpoří na každém kroku a dodá větší pocit sebejistoty.

Při uvedení aktuální kolekce proběhlo představení mnoha překvapení. „Co je asi největší změnou, je to, že z některých střihů šatů vznikly halenky, aby MOMENT měl možnost nabídnout i větší prostor pro kombinování oblečení s běžným capsulovým šatníkem, který každá žena má,“ uvedla Kouřilová a dodala, že další velkou novinkou je zařazení bavlněné džínoviny a zimních kousků z deadstock materiálů.

Setkání a představení ve znamení podzim/zima proběhlo v novém pražském showroomu značky MOMENT v prostorách WorkLounge Smíchov. Rolí kmoter se staly Ljuba Krbová, Regina Řandová, Štěpánka Duchková, Libuška Rohlíčková, Lucie Smatanová, Maruška Křížová, Kristýna Janáčková a Bára Fišerová. Dámy měly možnost nejen pokřtít inspirativní prostor a vyzkoušet si tu nové modely, ale i okusit ruční práce v podobě pletení či háčkování.

„Podstata mojí filozofie je ruční práce. Je pro mě nesmírně důležité vědět, kdo moje věci vyrábí a čí ty ruce jsou. Vnímám, že to dost úzce souvisí s tím, jak se pak v daném oblečení, šperku nebo čemkoli jiném budete cítit a jakou vám to předá energii. A já chci předávat pozitivní energii. Proto si k sobě vybírám také lidi, kteří mají k ruční tvorbě vztah a dělají tu práci s láskou, “  vysvětluje Vlaďka Kouřilová a odhaluje spojení s českou rodinnou firmou z Jizerských hor, se kterou společně tvoří i kolekci šperků z křišťálových komponentů a z chirurgické oceli.

(Foto: KF Production)

Exit mobile version