V Kavárničce vznikají hrošíci, kteří pojedou na slavné rallye s Olgou Ollie Roučkovou

I zábavným malováním můžete přispět na dobrou věc. Akce S HROŠÍKEM NA DAKAR 2018 je v plném proudu. Až do konce října se v komunitním centru KAVÁRNIČKA v centru Prahy bude pilně tvořit.

Ve vybrané dny si zde dobrovolníci i známé osobnosti vyhrnou rukávy, chopí se štětce, barev a zvěční hravého hrošíka na dřevěné prkénko. Ten nejkrásnější hrošík se nejen stane součástí posádky a pojede na slavné rallye s Olgou Ollie Roučkovou, ale bude i předlohou pro samolepky, které půjdou do charitativního prodeje. V prosinci proběhne dražba obrázků i prkýnek, jejíž výtěžek poputuje z části na dofinancování dakarské výpravy české závodnice Ollie a samozřejmě velká část pokryje náklady aktivit projektu Kavárnička a organizace Koordinační a informační středisko pro osoby se zdravotním postižením a seniory, o.p.s. a Kulturně komunitního centra Rybná.

Do akce se už zapojila celá řada dobrovolníků a VIP tváří. Umazat od barev se nebála operní pěvkyně Pavlína Senić, model Jan Havlovic s rodinou, zpěvačka Petra Černocká, cvičitelka Hanka Kynychová a samozřejmě i samotná Olga Ollie Roučková.

Jak to na malování hrošíků vypadalo, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

 

Exit mobile version