Dřevěné erotické pomůcky, večerní šaty z modrého denimu či porcelánové držáky na mýdlo, to je Prague Design Week 2018

V pondělí 21. května 2018 byl zahájen již pátý ročník Prague Design Week, který umožní všem návštěvníkům prohlédnout si dvě patra Kampusu Hybernská plná originálních děl osmdesátky umělců.

„I letos nabídneme výběr tvůrců, kteří nás za poslední rok nejvíce zaujali jak svou tvorbou, tak přístupem a nápady. Návštěvníkům nabídneme od každého něco – nábytek, svítidla, produktový design, studentské koncepty, módu i šperky,“ říká zakladatel a organizátor akce Ondřej Krynek.

Prague Design Week 2018 nás seznámí například s lavičkami z atelieru Flera vyvedených v pěti barevných variacích. Obdivovat budeme moci i snové svítící objekty a osobité šperky Spacelights, Tomáš Bárta nám představí netradiční výrobky z keramiky, jako je držák na mýdlo či klíče. Studenti VOŠON nám ukáží, že z modrého denimu lze vytvořit i nádherné večerní šaty. V jednom z pokojíčků nám dokonce zrůžoví tváře, protože na sedmidenní přehlídce vystavuje i wood.u  prezentující své dřevěné erotické pomůcky.  „Našim cílem je tvořit erotické pomůcky, za které se jejich uživatelé nebudou muset stydět a schovávat je někde v krabicích na dně skříně, změnit společenské vnímání těchto pomůcek. Vyrábět vkusné a estetické výrobky, které si v klidu necháte připravené na nočním stolku“, vysvětluje Vítek Maca za wood.u.

Výstavu si můžete do 27. května 2018 nejen prohlížet, ale kousek si lze odnést i domů, protože i letos se jedná o akci prodejní.

Jak to na Prague Design Week 2018 plném žlutých kostiček vypadá, si můžete prohlédnout i ve fotogalerii na našem FB profilu.

Exit mobile version