Motosalon 2019 zahájí tváře veletrhu Pepa Sršeň, Jan Révai a Pavel Liška

Veletrh Motosalon se pyšní desátým výročím. Oblíbený motorkářský svátek oslaví své první kulaté jubileum na výstavišti v pražských Letňanech. Mezinárodní veletrh motocyklů, čtyřkolek, příslušenství a oblečení proběhne od čtvrtka 28. 2. do neděle 3. 3. 2019, a to v tamních pěti halách (2, 3, 4, a 5).

Motosalon s tématem „Motorka jako člen rodiny“ bude slavnostně zahájen ve čtvrtek 28. února 2019 ve 13:00 hodin za účasti tváří veletrhu Pepy Sršně, Jana Révaie a Pavla Lišky. Pozvání dále přijali generál Petr Pavel, freestylista Petr Pilát, zpěvačka Helena Zeťová, herečka Vanda Hybnerová, zpěvák Matěj Ruppert, jezdec Karel Hanika, cestovatel Jarda Šíma a další.

Na veletrhu budou zastoupeny všechny hlavní značky motocyklů a čtyřkolek působící na českém trhu včetně těch s elektrickým pohonem. Těšit se můžeme i na řadu premiér. Harley-Davidson předvede nejnovější přírůstek do rodiny Softail – FXDR 114, Yamaha přiveze do Prahy všechny novinky prezentované v Miláně, Čezeta představí první česky sériově vyráběný elektrický skútr Čezeta 506, to je ale jen ochutnávka chystaných překvapení. Chybět nebude ani lákavý doprovodný program, například SHOW ARÉNA naistalována na ploše před vstupní halou nabídne vystoupení kaskadérů.

(Foto: BVV/MOTOSALON)

Exit mobile version