10. Motosalon zahájili Honza Révai, Pavel Liška, Pepa Sršeň a spousta dalších VIP hostů

Na pražském výstavišti v Letňanech odstartoval jubilejní desátý ročník Mezinárodního veletrhu motocyklů, čtyřkolek, příslušenství a oblečení. Motosalon 2019 zahájila celá řada známých osobností, které mají k motorkám a skútrům velmi blízko.

Chybět samozřejmě nesměli letošní tváře veletrhu, a to Honza Révai, Pavel Liška a Pepa Sršeň. Tuto trojici doplnili například zpěvák Matěj Ruppert, herečka Vanda Hybnerová, zpěvačka Helena Zeťová či moderátorka Eva Decastelo. Pozvaní hosté slavnostně přestřihli pásku a odpověděli na několik záludných otázek. Například Matěj Ruppert prozradil, že je zarytý skútrista, protože má z velkých motorek velký respekt. Na skútru ráda jezdí i Vanda Hybnerová, a to za všech okolností. Dokonce se nebojí nasadit si helmu a vyrazit do divadla.

O své zážitky z cest napříč Střední Amerikou se poté podělili „Vandráci“ Los Vagabundos Honza Révai a Pavel Liška, kteří si pro všechny svoje fanoušky připravili hodinovou besedu doplněnou poutavými fotografiemi. Tím ale jejich účast na Motosalonu nekončí, protože v hale č. 5 najdeme jejich stánek plný „Vandráckých“ triček, bloků a jiných rekvizit. Dokonce nechybí ani jejich milované motorku a originální záchod.

K motorkám neodmyslitelně patří i krásné ženy. Křest speciálního časopisu Playboy Dakar za přítomnosti playmate Anety přilákal široké publikum, a to nejen muže. Výtisk skropený pravým šampaňským si odnesl i jeden z diváků, a to ten, který chytil vystřelený špunt. Poté následovala autogramiáda krásné playmate v rudých šatech.

Tím ale 10. ročník Motosalonu ani zdaleka nekončí. Pět hal plných motorek, čtyřkolek, příslušenství a oblečení je v pražských Letňanech k vidění až do neděle 3. března 2019. Připravena je i hromada vystoupení, kaskadérský představení a přednášek.

Jak vypadal první den na Motosalonu 2019, se můžete podívat i ve fotogalerii na našem Facebook profiluve fotogalerii na našem Facebook profilu.

Exit mobile version